Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια.

Όλα όσα είπε η Ιωάννα Μαλέσκου στην κάμερα της εκπομπής Happy Day.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Love It απάντησε στα όσα φημολογούνται και γράφονται για προτάσεις από τηλεοπτικούς σταθμούς.

«Οι άνθρωποι της τηλεοράσεις όταν δεσμευόμαστε από ένα συμβόλαιο, δεν μας επιτρέπεται να μιλάμε και να αποκαλύπτουμε, είναι κακό και δεν είναι και σωστό. Πολύ σύντομα θα μπορώ να μοιραστώ μαζί σας όμορφα πράγματα τα οποία ετοιμάζω και αυτό με κάνει να ανυπομονώ να τελειώσει η σεζόν», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Διαβάζω πολλά πράγματα για εμένα τα οποία δεν ισχύουν, πλέον όμως έχω κάνει πολλά βήματα πίσω και τα παρατηρώ σαν να μην αφορούν εμένα. Ακούστηκε ότι θα πάω στο Star και θα ακουστούν και άλλα. Δεν θα απαντήσω όμως και το μόνο που θα πω είναι πως αυτά που δεν γράφονται είναι πολύ πιο σημαντικά από αυτά που γράφονται», συμπλήρωσε η Ιωάννα Μαλέσκου αναφερόμενη στα δημοσιεύματα για το τηλεοπτικό της μέλλον.
Τέλος, η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε και στα όσα ακούστηκαν για την Μαρία Μπακοδήμου, η οποία ενδέχεται να αναλάβει εκπομπή στην ζώνη του Love It.

«Δεν μου αρέσει να συζητάω για άλλα πρόσωπα, γενικά με την σύγκριση έχω καεί και χωρίς καν να το επιδιώξω. Μου αρέσει αυτό που είμαι και αυτό που σχηματίζομαι».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook