Μαρία Κίτσου Vs Ελεονώρας Μελέτη: «Επιβεβαιώθηκαν τα λεγόμενα μου» είπε σχολιάζοντας το ξέσπασμα της παρουσιάστριας
Η Μαρία Κίτσου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ηλέκτρα του Ευριπίδη» στο Κατράκειο θεάτρο Νίκαιας, όπου είχε πρεμιέρα το Σάββατο.
Οι δημοσιογράφοι που ήταν εκεί συζήτησαν με την Μαρία Κίτσου για τα καλοκαιρινά της σχέδια και την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί πρωταγωνιστεί μαζί με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο και τον σπουδαίο Γιώργο Κωνσταντίνου.
Η γνωστή ηθοποιός, που σημείωσε τεράστια επιτυχία με τον ρόλο της στις «Άγριες Μέλισσες» ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους και για τα όσα σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη της στο «Πάμε Δανάη».
Στη συνέντευξη αυτή η Μαρία Κίτσου αναφερόμενη στη δημοσιότητα που είχε εξ αιτίας του ρόλου της στην πετυχημένη σειρά έκανε λόγο για δημοσιογράφους-«όρνια».
«Να κάθονται στις εκπομπές και στα πάνελ να μιλάνε και να προσπαθούν σαν όρνια, σαν αρπακτικά να βγάλουν το παραμικρό και να χρησιμοποιήσουν πράματα εκεί που δεν υπάρχουν, είχε πεί στην εκπομπή του Mega.
Η απάντηση της Μαρίας Κίτσου στον δημοσιογράφο Νίκο Κανάκη και την κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται»:
«Τι να πω τώρα εγώ γι’ αυτό. Είμαστε σε έναν πάρα πολύ ωραίο χώρο, γιατί να μιλήσουμε γι’ αυτά. Επιβεβαιώθηκαν τα λεγόμενά μου. Αυτό» απάντησε η Μαρία Κίτσου.
Τι είχε πει η Ελεονώρα Μελέτη για τη Μαρία Κίτσου
«Είμαι πραγματικά θυμωμένη με την Μαρία Κίτσου. Αυτό που περιγράφει ότι τα πάνελ κάθονται σαν όρνια να δουν πράγματα που δεν υπάρχουν δεν έχει καμία σχέση με τη δική μας δουλειά. Ο καθένας να μιλάει για τη δουλειά του. Όπως και εκείνη θεωρεί ότι όλη αυτή η έκθεση που συνοδεύει τη δουλειά της δεν την αφορά, όπου όμως να της πω να μην το παίρνει και τόσο προσωπικά γιατί αυτή τη στιγμή παίζει σε ένα σήριαλ που τρία χρόνια σκίζει σε νούμερα τηλεθέασης.
Ήταν ηθοποιός και πριν απλά το ευρύ κοινό δεν τη γνώριζε γιατί έπαιζε σε πολύ ποιοτικές παραστάσεις σε μικρά θεατράκια της Αθήνας και ήταν λογικό να μη συνοδεύεται με τέτοια έκθεση. Δεν πρέπει να αφορίζουμε έτσι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης» είχε πει η Ελεονώρα Μελέτη.
Ολες οι Ειδήσεις
- Τραγωδία στον Χολαργό: Πυροβόλησε τη γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε – Η γυναίκα νοσηλεύεται τραυματισμένη
- ΗΠΑ και Ιράν εργάζονται για την επίλυση των διαφορών σε πυρηνικά ζητήματα και κυρώσεις, λένε Αμερικανοί αξιωματούχοι – Τι προβλέπει το προσχέδιο της συμφωνίας
- Aποκαλύψεις σοκ από τον Δημήτρη Φιλιππίδη: “Κάνει καλό στον πατέρα μου που ταπεινώθηκε – Έχω υπάρξει χρήστης ναρκωτικών” (βίντεο)
- Φειδίας Παναγιώτου: «Eίμαι τόσο περήφανη για σένα»,το τρυφερό μήνυμα της συζύγου του μετά τη νίκη του στις Κυπριακές εκλογές
- Συγκίνησε η Δώρα Χρυσικού για τον θάνατο της Γωγώς Μαστροκώστα: Σήμερα πονάω σαν να έχασα μια αδερφή
- Παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Βασίλης Ξυπολυτάς
- Survivor – Σταύρος Φλώρος: «Θέλω να προσευχηθείτε πάλι για εμένα» – Το νέο βίντεο στα social media
- Τζένη Κατσίγιαννη: Χαμός στη συναυλία στα Άνω Λιόσια – Ο κόσμος χόρευε μέσα στη βροχή
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook