Πως αντιδρά εκείνη;

Με μια αναπάντεχη πρόταση του Ισίδωρου θα βρεθεί αντιμέτωπη η Ιουλία στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Η Γη της Ελιάς.

Όπως θα παρακολουθήσουμε και απόψε, ο Ισίδωρος βλέποντας πια πως τα περιθώρια γύρω από την μικρή Αγγελική στενεύουν, αποφασίζει να προτείνει στην Ιουλία να την υιοθετήσουν μαζί με τον Γιώργη.

Πως αντιδρά εκείνη;

Τι θα δούμε σήμερα 27/6 στην Γη της Ελιάς;

Η Αρετή ξεσπά κατά δικαίων και αδίκων μετά την αποχώρηση του Στέφανου. Μαλώνει με τον Στάθη, τη Βασιλική, ακόμα και με τη Χρυσούλα. Γυρεύει παρηγοριά στην Ασπασία, αλλά ο Δημοσθένης της ξεκαθαρίζει πως δεν θα ανεχτεί άλλα κλάματα. Ο Δημήτρης συνεχίζει τις απειλές στην Αθηνά, ενώ ο Κουράκος ενημερώνεται για τις ύποπτες επαφές του με τον Ανέστη.

Ο Ιάκωβος ξεκινά τους αποχαιρετισμούς, καθώς η ημέρα της αποχώρησής του έχει φτάσει. Ο Λυκούργος είναι ο πιο απαρηγόρητος όλων και η Χάιδω με την Ισμήνη προσπαθούν να του φτιάξουν το κέφι. Η Εύα αποφασίζει να χτίσει την οικοδομή στο Πόρτο Κάγιο, αλλά αρνείται να ξαναγυρίσει στον Στάθη, παρόλες τις πιέσεις του.

Τέλος, ο Ισίδωρος στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Η Γη της Ελιάς, προτείνει στην Ιουλία να υιοθετήσουν μαζί με τον Γιώργη την μικρή Αγγελική. Την ίδια στιγμή η Αθηνά βρίσκεται στο ίδρυμα και γνωρίζει για πρώτη φορά την μικρή. Η συνάντησή τους όμως δεν εξελίσσεται και τόσο καλά. Η Ιουλία, ακούγοντας τον Ισίδωρο παγώνει και δεν ξέρει τι να πει. Θα μιλήσει τον Γιώργη για το συγκεκριμένο θέμα και αν ναι ποια θα είναι η απόφασή τους; Η συνέχεια απόψε το βράδυ στις οθόνες μας….

Πηγή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook