«ΑΝΟΙΧΤΑ»: Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται τον Κώστα Τουρνά

Η Αννίτα Πάνια, στο τελευταίο επεισόδιο για τη φετινή σεζόν, υποδέχεται τον Κώστα Τουρνά και τα λένε όλα «ΑΝΟΙΧΤΑ», την Πέμπτη 30 Ιουνίου ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα στο OPEN!
Ο Κώστας Τουρνάς μιλάει στην Αννίτα για τα παιδικά του χρόνια στην Τρίπολη και περιγράφει πώς μια απόφαση ζωής που πήρε όταν μετακόμισε στην Αθήνα, σημάδεψε τη μετέπειτα ζωή και καριέρα του. Φυσικά θυμάται τα πρώτα του βήματα στη μουσική, τους αγαπημένους Poll, ένα από τα πιο σημαντικά συγκροτήματα που γεννήθηκαν στη χώρα στα 70’s και μιλάει επίσης και για το πώς έγραψε τη ροκ όπερα «Απέραντα χωράφια», σε μια ιδιαίτερη εποχή.Ο μουσικός και ερμηνευτής αποκαλύπτει πως είχε προσαχθεί από την ειδική επιτροπή λογοκρισίας, αμέσως μετά τη σύνθεση του τραγουδιού «Ήλιε μου», κατά την περίοδο της δικτατορίας.
Ο Κώστας Τουρνάς σχολιάζει επίσης την κατάσταση στον καλλιτεχνικό χώρο με τα νέα ταλέντα που έρχονται και εξηγεί γιατί το κύμα της τραπ σκηνής και ο θυμός που εκφράζει τον ανησυχούν ιδιαίτερα. Τοποθετείται για τα καλλιτεχνικά δικαιώματα των δημιουργών, για τα οποία μάχεται χρόνια τώρα και αποκαλύπτει πως γνωστοί και καταξιωμένοι συνάδελφοί του έχουν περάσει δραματικά την περίοδο της κρίσης.
Περιγράφει ακόμα ένα απίστευτο σκηνικό, με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Μαρίνο στη σκηνή και τη μητέρα του στις πρώτες θέσεις, μια συγκινητική στιγμή που του έχει μείνει χαραγμένη στην καρδιά του. Η Αννίτα Πάνια έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για τον καλεσμένο της με την Καίτη Γαρμπή, τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, αλλά και τον Μιχάλη Κουινέλη από τους Stavento να αφηγούνται ιστορίες με πρωταγωνιστή τον Κώστα Τουρνά.
Τέλος, ο τραγουδοποιός παίρνει την κιθάρα του και αφιερώνει αγαπημένα του τραγούδια unplugged στην Αννίτα και στο «ΑΝΟΙΧΤΑ»… για να μπει το καλοκαίρι με τον καλύτερο τρόπο.
«ΑΝΟΙΧΤΑ» με την Αννίτα Πάνια. Το talk show για «ανοιχτά μυαλά».
Την Πέμπτη 30 Ιουνίου ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα στο OPEN!
Δείτε το τρέιλερ:
Ολες οι Ειδήσεις
- Αντετοκούνμπο – Σενγκούν: Τέλος η κόντρα – «Ο αθλητισμός ενώνει, γράφει ο Γιάννης – Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τους Έλληνες, λέει ο Τούρκος
- Γάζα: Ανελέητο σφυροκόπημα του Ισραήλ από στεριά και αέρα – Εικόνες βιβλικής καταστροφής – Καραβάνια αμάχων Παλαιστινίων ψάχνουν οδό διαφυγής – Βίντεο
- «The Chase»: Πρεμιέρα Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου στις 18:30 – Τρέϊλερ
- Νατάσα Θεοδωρίδου: Το απολαυστικό βίντεο να τραγουδά με την κόρη της
- Η πρώτη μάχη του Ολυμπιακού στο UEFA ChampionsLeague είναι στο MEGA
- «Απαραίτητο φως» – Από το ERTFLIX στην ΕΡΤ1: Η σειρά, που ενθουσίασε το κοινό, μας ταξιδεύει στην Αθήνα της γερμανικής Κατοχής και της δεκαετίας του 2000
- Οκτώ ερωτήσεις και απαντήσεις για την ευλογιά των προβάτων – Τα μέτρα για τον περιορισμό της νόσου
- «Η γη της ελιάς»: Επιστρέφει στο MEGA στις 21 Σεπτεμβρίου – Η Αθηνά ζητά διαζύγιο από τον Τζον – Δείτε το τρέϊλερ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook