Ο Αλέξης Τσίπρας στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του ΟΡΕΝ

Ο Αλέξης Τσίπρας παραχωρεί συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του ΟΡΕΝ, απόψε, Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης απαντά στα ερωτήματα της Πόπης Τσαπανίδου για τις εξελίξεις στο ΝΑΤΟ, τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, την ενέργεια, την πορεία της οικονομίας, αλλά και για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.
Απόψε, Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022, ο Αλέξης Τσίπρας στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του ΟΡΕΝ στις 18.50, με την Πόπη Τσαπανίδου
#eisaiOPEN
Ολες οι Ειδήσεις
Ειδήσεις
Top Stories
- Θύμα διάρρηξης ο Γρηγόρης Γκουντάρας: «Βίασαν το σπίτι και την οικογένεια μας, πήραν και τους κουμπαράδες των παιδιών» – Βίντεο
- Θεσπρωτία: Ξηλώθηκε ολόκληρο το τελωνείο Μαυρομματίου – Οι διάλογοι της ντροπής – Στον ανακριτή οι 14 κατηγορούμενοι Απολογούνται αύριο και τη Δευτέρα οι 14 κατηγορούμενοι τελωνειακοί υπάλληλοι, ανάμεσα τους και ο προϊστάμενος.
- Δέσποινα Μοιραράκη: «Είμαι άνθρωπος του πάθους δεν με συγκινούν τα ποταπά, θέλω ένταση στην ζωή μου» (βίντεο)
- Ο «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής»
- Η «Καθημερινή» της Κυριακής
- Η «Realnews» της Κυριακής
- Μελίνα Νικολαΐδη: Απολαμβάνει το καλοκαίρι με βουτιές στην πισίνα φορώντας κίτρινο μαγιό – Βίντεο
- Το «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook