Η νέα σεζόν λοιπόν έρχεται με μεγάλες αλλαγές και με μία ανατροπή που θα αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Η Γη της Ελιάς μπήκε πολύ δυναμικά στην καθημερινότητα χιλιάδων τηλεθεατών και από την πρώτη στιγμή κατάφερε να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα.

Η νέα δημιουργία του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου, ήρθε στο Mega για να σπάσει ρεκόρ και φεύγει με μεγάλη ταχύτητα για τη δεύτερη σεζόν.

Η Αθηνά δε γλιτώνει τη φυλακή, στην γη της ελιάς. Ο Κουράκος την συλλαμβάνει, δίχως δεύτερη σκέψη. Όσο κι αν η ίδια ουρλιάζει ότι δεν σκότωσε τον Δημήτρη, όλα τα στοιχεία είναι εναντίον της και την ενοχοποιούν. Η κατάσταση θα βγει σύντομα εκτός ελέγχου και κανείς δε θα κοιμάται, πλέον, ήσυχος στη Μάνη.

Η νέα σεζόν λοιπόν έρχεται με μεγάλες αλλαγές και με μία ανατροπή που θα αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Μόλις η Αθηνά οδηγηθεί στο κελί, η ζωή της θα αλλάξει ριζικά. Εκεί θα συναντήσει περίεργη γυναίκα, η οποία θα επηρεάσει σημαντικά την καθημερινότητά της.

Η τραγουδίστρια που μπαίνει στη Γη της Ελιάς

Η γυναίκα αυτή θα κάνει δύσκολη τη ζωή της Αθηνάς στη φυλακή, ενώ σύντομα θα την δούμε να μπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις, στην γη της ελιάς. Οι δυο τους θα συνδεθούν με έναν τρόπο περίεργο, εκτοξεύοντας τον ανταγωνισμό στα ύψη.

Ο λόγος για την Ελπίδα, η οποία συμφώνησε με τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου και μάλιστα έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα της σειράς της.

Η Ελπίδα θα υποδυθεί μία πολύ σκληρή γυναίκα, μία δεσμοφύλακα, η οποία θα βρίσκεται στις φυλακές που θα μεταφερθεί η Αθηνά για τον φόνο του Δημήτρη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook