Ο Γιώργης Κουράκος κατάφερε να διχάσει αρκετά το κοινό στη σειρά «Η Γη της Ελιάς», με ορισμένους να εξοργίζονται και λίγους να τον δικαιολογούν!

Έξαλλοι έγιναν οι τηλεθεατές με το τελευταίο επεισόδιο. Ο Γιώργης Κουράκος κατάφερε να διχάσει αρκετά το κοινό στην γη της ελιάς, με ορισμένους να εξοργίζονται και λίγους να τον δικαιολογούν! Η οργή του και η απόγνωση να φέρει τη δικαιοσύνη, τον οδήγησε σε πράξεις απαράδεκτες.

Μόλις πληροφορήθηκε για το τεστ DNA, ζήτησε από την Αθηνά να τον ακολουθήσει έξω από τη δεξίωση. Εκεί, τις πέρασε χειροπέδες, παρόλο που εκείνη ούρλιαζε πως είναι αθώα. Όταν βγήκαν όλοι έξω να ρωτήσουν τι συμβαίνει, ο Κουράκος δεν τήρησε κανένα απόρρητο.

Πράγματι, η συγκεκριμένη συμπεριφορά του Κουράκου προβλημάτισε αρκετά τους τηλεθεατές, στην γη της ελιάς. Για πρώτη φορά, ο αστυνόμος έδειξε το σκληρό του πρόσωπο, χωρίς ίχνος συμπόνοιας.

Στην προσπάθειά του να βρει τον πραγματικό ένοχο, ξεπερνάει κάθε όριο. Η Αθηνά φυλακίζεται, παρόλο που δεν έχει διαπράξει τον φόνο. Ο Γιώργης παραμένει σκληρός κι απόμακρος, με την Ιουλία να προβληματίζεται έντονα στη δεύτερη σεζόν.

Η κατάσταση θα βγει σύντομα εκτός ελέγχου και για το ζευγάρι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook