FORMULA 1: Το Γκραν Πρι της Μ. Βρετανίας στην ΕΡΤ2 και στο ERTFLIX

Σε μια από τις πιο αγαπημένες πίστες των πιλότων της Φόρμουλα 1 στο Σίλβερστον, θα διεξαχθεί το Γκραν Πρι της Μεγάλης Βρετανίας. Πρόκειται για μια πίστα που εξαιτίας της χάραξής της προσφέρει στιγμιότυπα που μένουν στην ιστορία, ενώ οι αναβαθμίσεις που ετοιμάζουν οι ομάδες θα κάνουν τον αγώνα ακόμα πιο συγκλονιστικό.
Σε ότι αφορά την κατάσταση των βασικών «μονομάχων»:
Η Red Bull έχει αντιστρέψει το κλίμα και από το δύσκολο ξεκίνημα της χρονιάς με τις συνεχείς εγκαταλείψεις, έχει καταφέρει να κερδίζει ακόμα και όταν δεν είναι η ταχύτερη και με τους δύο πιλότους της.
Η Ferrari έχει την ταχύτητα στους τελευταίους αγώνες, αλλά τα προβλήματα αξιοπιστίας και στρατηγικής τής έχουν στερήσει, σχεδόν, σίγουρες νίκες. Μετά την ποινή στον Καναδά, ο Charles Leclerc πηγαίνει στο Σίλβερστον με νέο κινητήρα τον οποίον θα μπορέσει να πιέσει.
Η Mercedes επιδιώκει μια καλή εμφάνιση στο Σίλβερστον έχοντας στο δυναμικό της δύο Βρετανούς πιλότους. Φέρνει το μεγαλύτερο πακέτο αναβαθμίσεων το οποίο, σε συνδυασμό με τη μορφολογία της πίστας, αναμένεται να τη βοηθήσει.
Η Alpine μετά τα τελευταία καλά αποτελέσματα θα προσπαθήσει να μειώσει κι άλλο τη διαφορά της στη μάχη της 4ης θέσης από τη McLaren, η οποία όμως θέλει όσο τίποτα άλλο μια καλή εμφάνιση μέσα στην έδρα της.

Οι ελεύθερες δοκιμές 1, 2 & 3 του Γκραν Πρι της Μ. Βρετανίας θα μεταδοθούν ζωντανά από την ΕΡΤ Sports μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας ERTFLIX. Οι κατατακτήριες δοκιμές και ο αγώνας θα μεταδοθούν απευθείας από την ΕΡΤ2.
Συγκεκριμένα, ο αγώνας θα μεταδοθεί την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022, στις 16:50.
Στην περιγραφή και στον σχολιασμό, οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, Νίκος Κορόβηλας, Ηλίας Παπαιωάννου και Άγγελος Σταθακόπουλος.
ΓΚΡΑΝ ΠΡΙ Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ – ΩΡΑΡΙΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΔΟΚΙΜΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ
Παρασκευή 01/07/2022
Ελεύθερες Δοκιμές 1: 15:00-16:00 (ΕΡΤ Sports μέσω ERTFLIX)
Ελεύθερες Δοκιμές 2: 18:00-19:00 (ΕΡΤ Sports μέσω ERTFLIX)
Σάββατο 02/07/2022
Ελεύθερες Δοκιμές 3: 14:00-15:00 (ΕΡΤ Sports μέσω ERTFLIX)
Κατατακτήριες Δοκιμές: 16:55-18:00 (ΕΡΤ2)
Κυριακή 03/07/2022
Αγώνας: 16:50 (ΕΡΤ2)
Ολες οι Ειδήσεις
- Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Οι φωτογραφίες από τις διακοπές τους στο Ντουμπάι
- Χριστίνα Μπόμπα: Ποζάρει με μαγιό από τις διακοπές της στο Μπαλί
- Xαλάνδρι: Αυτός είναι ο Γιώργος Μοσχούρης, το θύμα της εκτέλεσης – Ηγετικό στέλεχος της Greek Mafia – Ήταν επικηρυγμένος για 1 εκατ.ευρώ
- Άρης Μουγκοπέτρος: Σοβαρή η βλάβη στο μάτι του – Θα βλέπει 10% – Τι λέει ο φίλος του που του έδωσε την κροτίδα (βίντεο)
- Κωνσταντίνος Κυρανάκης: “Τον πατέρα μου τον έχω δει 4 φορές σε όλη μου τη ζωή, είμαι παιδί καλοκαιρινού έρωτα” (βίντεο)
- Χαλάνδρι: O Γιώργος Μοσχούρης με εμπλοκή στη Greek Mafia το θύμα της εκτέλεσης – Τον «γάζωσαν» με καλάσνικοφ έξω από διαγνωστικό κέντρο – Βίντεο
- H Δώρα Παντέλη υποδέχεται τον Δήμο Αναστασιάδη στο ONE ON ONE»,απόψε στο OPEN
- Χαλάνδρι: Πυροβολισμοί με καλάσνικοφ και εκτέλεση άνδρα έξω από διαγνωστικό κέντρο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook