FORMULA 1: Το Γκραν Πρι της Μ. Βρετανίας στην ΕΡΤ2 και στο ERTFLIX

Σε μια από τις πιο αγαπημένες πίστες των πιλότων της Φόρμουλα 1 στο Σίλβερστον, θα διεξαχθεί το Γκραν Πρι της Μεγάλης Βρετανίας. Πρόκειται για μια πίστα που εξαιτίας της χάραξής της προσφέρει στιγμιότυπα που μένουν στην ιστορία, ενώ οι αναβαθμίσεις που ετοιμάζουν οι ομάδες θα κάνουν τον αγώνα ακόμα πιο συγκλονιστικό.
Σε ότι αφορά την κατάσταση των βασικών «μονομάχων»:
Η Red Bull έχει αντιστρέψει το κλίμα και από το δύσκολο ξεκίνημα της χρονιάς με τις συνεχείς εγκαταλείψεις, έχει καταφέρει να κερδίζει ακόμα και όταν δεν είναι η ταχύτερη και με τους δύο πιλότους της.
Η Ferrari έχει την ταχύτητα στους τελευταίους αγώνες, αλλά τα προβλήματα αξιοπιστίας και στρατηγικής τής έχουν στερήσει, σχεδόν, σίγουρες νίκες. Μετά την ποινή στον Καναδά, ο Charles Leclerc πηγαίνει στο Σίλβερστον με νέο κινητήρα τον οποίον θα μπορέσει να πιέσει.
Η Mercedes επιδιώκει μια καλή εμφάνιση στο Σίλβερστον έχοντας στο δυναμικό της δύο Βρετανούς πιλότους. Φέρνει το μεγαλύτερο πακέτο αναβαθμίσεων το οποίο, σε συνδυασμό με τη μορφολογία της πίστας, αναμένεται να τη βοηθήσει.
Η Alpine μετά τα τελευταία καλά αποτελέσματα θα προσπαθήσει να μειώσει κι άλλο τη διαφορά της στη μάχη της 4ης θέσης από τη McLaren, η οποία όμως θέλει όσο τίποτα άλλο μια καλή εμφάνιση μέσα στην έδρα της.

Οι ελεύθερες δοκιμές 1, 2 & 3 του Γκραν Πρι της Μ. Βρετανίας θα μεταδοθούν ζωντανά από την ΕΡΤ Sports μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας ERTFLIX. Οι κατατακτήριες δοκιμές και ο αγώνας θα μεταδοθούν απευθείας από την ΕΡΤ2.
Συγκεκριμένα, ο αγώνας θα μεταδοθεί την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022, στις 16:50.
Στην περιγραφή και στον σχολιασμό, οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, Νίκος Κορόβηλας, Ηλίας Παπαιωάννου και Άγγελος Σταθακόπουλος.
ΓΚΡΑΝ ΠΡΙ Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ – ΩΡΑΡΙΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΔΟΚΙΜΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ
Παρασκευή 01/07/2022
Ελεύθερες Δοκιμές 1: 15:00-16:00 (ΕΡΤ Sports μέσω ERTFLIX)
Ελεύθερες Δοκιμές 2: 18:00-19:00 (ΕΡΤ Sports μέσω ERTFLIX)
Σάββατο 02/07/2022
Ελεύθερες Δοκιμές 3: 14:00-15:00 (ΕΡΤ Sports μέσω ERTFLIX)
Κατατακτήριες Δοκιμές: 16:55-18:00 (ΕΡΤ2)
Κυριακή 03/07/2022
Αγώνας: 16:50 (ΕΡΤ2)
Ολες οι Ειδήσεις
- Εξάρθρωση τρομοκρατικού δικτύου από ΕΥΠ & Αντιτρομοκρατική – Σχεδίαζε επιθέσεις στην Ελλάδα
- Τραγωδία στα Τέμπη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο έμπειρος σταθμάρχης Λάρισας – Τι υποστήριξε
- Oλγα Τρέμη: Η πρώτη on camera αντίδραση μετά την συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου για τη σχέση τους
- Ο Ντέμης Νικολαΐδης θα κάνει πάντα «FAIR PLAY» στο γήπεδο του bwinΣΠΟΡ FM 94,6!
- Γλυκά Νερά – Πατέρας Καρολάιν για Αναγνωστόπουλο: Θα ήταν τιμή μου να τον εκτελέσω αν ίσχυε η θανατική ποινή στην Ελλάδα
- Κολέτσα: μου κάνουν προτάσεις γάμου κάθε μέρα (video)
- Γιάννης Βαρδής: «Θυμάμαι την πρώτη φορά που τραγούδησα στον πατέρα μου, έφυγε συγκινημένος» (video)
- Σάκης Αρσενίου: «Είμαι παλαιών αρχών, θέλω η γυναίκα μου να ξέρει να μαγειρεύει, να σιδερώνει & να φροντίζει τον άντρα της»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook