Οι Μάσκες έπεσαν στο The Masked Singer και το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε με αμείωτο ενδιαφέρον τη μία αποκάλυψη μετά την άλλη φέρνοντας το φαντασμαγορικό σόου στην κορυφή της τηλεθέασης με ποσοστό 15,7% στο γενικό σύνολο του κοινού και 13,9% στο δυναμικό κοινό.

Το guessing του τελικού ξεκίνησε από νωρίς στο twitter με τους χρήστες να κάνουν τις δικές τους προβλέψεις αλλά και να σχολιάζουν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο τις αποκαλύψεις. Το askedSingerGr παρέμεινε πρώτο trend σε όλη την ώρα μετάδοσης του σόου.

Η σαρωτική πορεία του Μινώταυρου στο σόου τον ανέδειξε μεγάλο νικητή του τελικού με τον Ρένο Χαραλαμπίδη να αποκαλύπτεται και να παραλαμβάνει το τρόπαιο της Μάσκας. Τα στοιχεία που είχαν δοθεί αλλά και η έντονη προσωπικότητα του καλλιτέχνη είχαν προδώσει ήδη την ταυτότητά του στους έγκριτους Detectives οι οποίοι ήταν σίγουροι πλέον για την ταυτότητά του.

Δείτε την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή:

Μία ανάσα πριν από τη νίκη βρέθηκε το Μωρό το οποίο παρά τις χαρακτηριστικές χορευτικές κινήσεις του τραγουδιστή που βρισκόταν πίσω από τη Μάσκα κανείς από τους Detectives δεν ανακάλυψε πως ήταν ο Σαρμπέλ!

Πρώτη αποχώρηση του τελικού ήταν το Παγωτό με την Αθηνά Οικονομάκου να είναι η μόνη που υπέθεσε την αληθινή ταυτότητα της προσωπικότητας μέσα σε αυτό. Η Ναταλία Δραγούμη επινόησε πολλές γεύσεις για το Παγωτό της και κατάφερε να μπερδέψει αρκετά τους Detectives με τα κόλπα και τις κινήσεις της Μάσκας της.

Ο τελικός ξεκίνησε όπως κάθε μεγάλη γιορτή με χορό και με τον Σάκη Ρουβά να καλωσορίζει όλες τις Μάσκες στη σκηνή του The Masked Singer. Οι διαγωνιζόμενες Μάσκες ερμήνευσαν τα τραγούδια τους, ψηφίστηκαν και κατέληξαν να… μονομαχούν χαρίζοντας απολαυστικά τηλεοπτικά στιγμιότυπα.

Ο Νίκος Μουτσινάς, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Θοδωρής Μαραντίνης έκαναν τις τελευταίες προβλέψεις τους και αναμετρήθηκαν για το έπαθλο της «Χρυσής Πίπας», χαρακτηριστικό αξεσουάρ των μεγάλων Detectives.

Δείτε ποιος detective κέρδισε τη «Χρυσή Πίπα»:

O ΣΚΑΪ, έχοντας τη συγκατάθεση του νικητή, προσφέρει, αντί επάθλου, ένα σημαντικό ποσό, συνδράμοντας στην προσπάθεια του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» για την προστασία των δασών από τις πυρκαγιές.

Το βραδινό σόου που φέτος έφερε στην τηλεόρασή μας χαρά και παιδικότητα,   ολοκληρώθηκε με  συγκίνηση και χαμόγελα, με τις Μάσκες να πέφτουν και το κοινό να απολαμβάνει την κάθε στιγμή.

Αλήθεια, τώρα που αποκαλύφθηκαν όλα… πόσο μέσα είχαν πέσει οι δικές σας προβλέψεις;

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook