Η Αρετή και η Αναστασία δε θα αργήσουν να πιαστούν στα χέρια, με την πέτρα του σκανδάλου να παρακολουθεί τα γεγονότα σιωπηλά, στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» του Mega.

Ένας νέος πόλεμος ξεκινά στη Μάνη! Η Αρετή και η Αναστασία δε θα αργήσουν να πιαστούν στα χέρια, με την πέτρα του σκανδάλου να παρακολουθεί τα γεγονότα σιωπηλά, στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» του Mega. Τι σημαίνει αυτό; Ένας άντρας θα σταθεί η αφορμή, για να έρθουν αυτές οι γυναίκες σε ρήξη.

Η Αθηνά έχει αποδείξει πως δεν υπολογίζει κανέναν. Είναι ικανή να τα βάλει με όλους και με όλα, προκειμένου να πετύχει το δικό της. Από την άλλη πλευρά, η Αναστασία προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της, κάνοντας αργά και σταθερά βήματα.

Η άφιξη αυτή από το παρελθόν, θα την αναστατώσει αρκετά. Ο πρώην σύντροφός της θα έρθει στη Μάνη, με αποτέλεσμα να ξεσπά ένας τεράστιος καυγάς. Μόνο που ο Θανάσης δε θα μείνει σε αυτό.

Αποφασισμένος να φτιάξει τη ζωή του από την αρχή, ο Θανάσης κάνει επικίνδυνα βήματα στην πόλη. Πρόσφατα χήρος από μία πλούσια γυναίκα, έχει στόχους εξωπραγματικούς, οι οποίοι φέρνουν σε δύσκολη θέση την Αναστασία.

Στο μεταξύ, η Αρετή γνωρίζει τον γοητευτικό κύριο και το ειδύλλιο φουντώνει. Εντυπωσιασμένη από το λέγειν του, τολμά να βγει πολλά ραντεβού μαζί του. Ο Θανάσης δεν έχει ιδέα για όλα όσα τον περιμένουν..

Αυτή η νέα σχέση θα φέρει την Αρετή αντιμέτωπη με την Αναστασία, στην γη της ελιάς. Η Αναστασία θα θελήσει να την ειδοποιήσει να προσέχει, όμως η Αρετή δε θα καταλάβει. Τα νέα της περίεργης αυτής σχέσης διαδίδονται και όλοι πέφτουν από τα σύννεφα. Στην Αρεόπολη επικρατεί πανικός.

Πηγή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook