Όλα ξεκινούν όταν ο Κουράκος αρχίζει και ζηλεύει αφόρητα την γυναίκα του.

Δε θα αργήσει να έρθει το τέλος για ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της σειράς. Η Ιουλία κι ο Κουράκος πέρασαν από σαράντα κύματα μέχρι να καταφέρουν να είναι μαζί στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» του Mega. Ωστόσο, ο γάμος τους θα λήξει άδοξα με την Ιουλία να παίρνει την απόφαση να χωρίσει με τον Γιώργη.

Όλα ξεκινούν όταν ο Κουράκος αρχίζει και ζηλεύει αφόρητα την γυναίκα του. Οι συχνές τυχαίες συναντήσεις της Ιουλίας με τον Στάθη προκαλούν μίσος και οργή στον Γιώργη.

Ο αστυνόμος δεν μπορεί να σκεφτεί ότι η γυναίκα του συνεχίζει και μιλάει με αυτόν τον άνθρωπο που την πλήγωσε.

Οι ανασφάλειες του Κουράκου χτυπούν κόκκινο και έρχεται σε έντονη σύγκρουση με την Ιουλία, η οποία έχει αρχίσει και κουράζεται από τη συμπεριφορά του συντρόφου της.

Μολονότι του έχει εξηγήσει πολλάκις ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναγίνει τίποτα με τον Στάθη, εκείνος συνεχίζει να μην την εμπιστεύεται.

Ο καυγάς τους θα είναι η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι. Η Ιουλία θα χωρίσει μία και καλή τον Κουράκο, στη «Γη της Ελιάς», με τον Γιώργη να αλλάζει πλήρως συμπεριφορά.

Θα προσπαθήσει να διεκδικήσει τη γυναίκα που αγαπά, αλλά πλέον το γυαλί έχει ραγίσει. Ένας επεισοδιακός χωρισμός θα έρθει στη συνέχεια της σειράς και οι τηλεθεατές θα μείνουν άφωνοι.

Πηγή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook