ΕΡΤ1: Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης «Στο Κέντρο» με τον Γιώργο Κουβαρά – Φάκελος «17 Νοέμβρη»
Απόψε, Τρίτη 5 Ιουλίου 2022, στις 23:00, η ΕΡΤ1 και η εκπομπή «Στο Κέντρο» με τον Γιώργο Κουβαρά μπαίνει στα άδυτα του φακέλου της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη», 20 χρόνια μετά την εξάρθρωσή της.
Στο στούντιο ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης που συνέδεσε απόλυτα το όνομα του με την υπόθεση, αλλά και ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου.
Για τη «17 Νοέμβρη» και τα όσα ακολούθησαν μετά την εξάρθρωσή της μιλούν, επίσης, οι δημοσιογράφοι Τάσος Παππάς και Ανδρέας Παπαδόπουλος, ενώ τη δική τους μαρτυρία καταθέτουν και συγγενείς θυμάτων της τρομοκρατίας στη χώρα μας.
Ακόμη, στο πλαίσιο της εκπομπής θα παρακολουθήσουμε ρεπορτάζ-αναδρομή στη δράση της «17 Νοέμβρη», καθώς και ρεπορτάζ για τις τρομοκρατικές οργανώσεις σε Γερμανία και Ιταλία.
Ολες οι Ειδήσεις
- Κώστας Σαμαράς: Η συγκινητική ανάρτηση για την αδελφή του, Λένα, ανήμερα της ονομαστικής τους εορτής
- «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» το όνομα του κόμματος της Μαρίας Καρυστιανού – “Δίπλα μου στέκονται αυτοί που πέθαναν άδικα” – Τι λέει η ιδρυτική διακήρυξη
- Κρήτη: Στον 33χρονο γιατρό που είχε εξαφανιστεί τον Δεκέμβριο στο Φρε ανήκει η σορός που εντοπίστηκε στον Αποκόρωνα (βίντεο)
- Σούπερ Asteras AKTOR, αποχαιρέτησε τη χρονιά με διπλό στο Αγρίνιο!
- Κηφισιά – ΑΕΛ Novibet 3-2: Φινάλε με χορταστικό τρίποντο για την ομάδα του Λέτο
- Ατρόμητος – Πανσερραϊκός 6-0: «Εξωγήινος» Τσούμπερ με καρέ σε ιστορικό φινάλε
- Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Αποφυλακίστηκε ο αρχηγός της 17Ν μετά από 24 χρόνια κράτησης
- «Ελπίδα για τη Δημοκρατία, Μαρία Καρυστιανού, Ανεξάρτητο Κίνημα Πολιτών» το όνομα του κόμματος – Live από τη Θεσσαλονίκη η παρουσίαση του νέου κόμματος
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook