Ένα δελτίο για πολλές κληρώσεις στο tzoker.gr και αστέρια που φέρνουν δώρα– Πώς θα συμμετέχετε στις συνεχόμενες κληρώσεις και στα TZOKEΡ Stars

Με το ίδιο δελτίο ΤΖΟΚΕΡ μπορείτε να συμμετέχετε σε όλες τις εβδομαδιαίες κληρώσεις του παιχνιδιού, από όπου κι αν βρίσκεστε. Τα πακέτα συνεχόμενων κληρώσεων, που είναι διαθέσιμα στο tzoker.gr και στην εφαρμογή του παιχνιδιού, δίνουν στους παίκτες τη δυνατότητα να παίρνουν μέρος σε πολλές κληρώσεις με το ίδιο δελτίο και να δοκιμάζουν την τύχη τους ακόμη και από τις διακοπές τους.

Επιπλέον, με κάθε online κατάθεση δελτίου στο tzoker.gr ή στο tzoker app, οι παίκτες μαζεύουν αστέρια και διεκδικούν δώρα στις εβδομαδιαίες κληρώσεις των ΤΖΟΚΕΡ Stars. Όσο περισσότερα αστέρια μαζεύουν τόσο περισσότερες συμμετοχές έχουν στις καλοκαιρινές κληρώσεις που θα μοιράζουν απίθανα δώρα έως το τέλος Αυγούστου.

Για το πρόγραμμα επιβράβευσης ΤΖΟΚΕΡ Stars ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι παίκτες μπορούν να μάθουν περισσότερα μέσω του tzoker.gr και της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ.

Έως τις 21:30 η κατάθεση δελτίων για τη σημερινή κλήρωση

 

Στη σημερινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ, που  θα πραγματοποιηθεί στις 22:00, οι παίκτες διεκδικούν 600.000 ευρώ στην πρώτη κατηγορία. Η προθεσμία κατάθεσης δελτίων λήγει στις 21:30.

Η διαδικτυακή συμμετοχή στο ΤΖΟΚΕΡ προϋποθέτει τη δημιουργία λογαριασμού στο tzoker.gr ή στο tzoker app. Η εγγραφή γίνεται με απλά βήματα, συμπληρώνοντας το email και τα απαραίτητα στοιχεία στην ειδική φόρμα.

Οι διαδικτυακοί παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ, κάνοντας login στον λογαριασμό τους, μπορούν να βρουν προσυμπληρωμένα δελτία τυχαίας επιλογής, να παίζουν και τους 20 αριθμούς ΤΖΟΚΕΡ με το πάτημα ενός κουμπιού, να συμπληρώνουν 12 στήλες ανά δελτίο και να επανακαταθέτουν το ίδιο δελτίο με ένα κλικ.

Παράλληλα, μπορούν να βλέπουν τα αποτελέσματα προηγούμενων κληρώσεων του ΤΖΟΚΕΡ και να παρακολουθούν ζωντανά όλες τις κληρώσεις του παιχνιδιού κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook