Η ενημέρωση είναι στον ΣΚΑΙ και το καλοκαίρι
Ο ΣΚΑΪ συνεχίζει και το καλοκαίρι να βρίσκεται στις επάλξεις της ενημέρωσης.
Το δημοσιογραφικό επιτελείο του σταθμού συνεχίζει το μάχιμο ρεπορτάζ εκεί όπου η επικαιρότητα το απαιτεί, δίπλα στους πολίτες, με εγκυρότητα, αξιοπιστία και υπευθυνότητα.
Ξεκινώντας από τη Δευτέρα 18 Ιουλίου, θα είμαστε «ONLINE» (12.00-14.00) με όλες τις σημαντικές εξελίξεις στην επικαιρότητα με την Έλενα Λάσκαρη και τον Μάκη Πολλάτο. Από την 1η έως και τις 5/8 στο πλευρό της Έλενας Λάσκαρη θα βρίσκεται o Νίκος Ανδρίτσος ενώ από τις 8 έως τις 12/8 στο τιμόνι της εκπομπής θα βρίσκονται η Ναντίν Χαρδαλιά και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου. «Online» από τις 15 έως και τις 19/8 θα είναι ο Νίκος Ανδρίτσος με την Γεωργία Κατσέλη με τον πρώτο να συνεχίζει και την εβδομάδα 22-26/8 έχοντας στο πλευρό του την Χρύσα Τσίχλη.
Από τη Δευτέρα 1η Αυγούστου έως και τις 12 Αυγούστου στη θέση του «Σήμερα» (06.00 – 10.00) ξεκινά η «Πρωινή Ενημέρωση» με τον Νίκο Υποφάντη και τη Μαρία Βούσουλα ενώ από τη Δευτέρα 15 Αυγούστου στο πλευρό του θα βρίσκεται, η Άρτεμις Μάντη.
Την «Πρωινή ενημέρωση» στο πρόγραμμα θα διαδέχεται η εκπομπή «Newsroom» (10.00-12.00) από την 1η Αυγούστου όπου και ξεκινούν τις διακοπές τους οι «Αταίριαστοι», Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας. Στην παρουσίαση της ενημερωτικής εκπομπής θα βρίσκεται ο Σταύρος Ιωαννίδης και η Πηνελόπη Γκάλιουγια την πρώτη εβδομάδα. Από τις 08 έως και τις 12/08 στο πλευρό του θα είναι ο Χρυσόστομος Τσούφης. Τη σκυτάλη από τις 15 έως τις 19/08 παίρνουν η ΝαντίνΧαρδαλιάκαι ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου τους οποίους από τις 22 έως και τις 26 Αυγούστου διαδέχονται οΑντώνης Αντζολέτος με τον Γιάννη Καντέλη.

Από τις 30 Ιουλίου, ξεκινά τα Σαββατοκύριακα η «Πρωινή Ενημέρωση» (07.00-10.45) με τον Κωνσταντίνο Δαυλό και τον Αντώνη Κρητικό για να μη χάνουμε στιγμή από την τρέχουσα επικαιρότητα. Για τις επόμενες δύο εβδομάδες την παρουσίαση θα αναλάβουν ο Χρυσόστομος Τσούφης και ο Αντώνης Κρητικός οι οποίοι παραδίδουν ξανά τη σκυτάλη στις 20 Αυγούστου στον Γιώργο Αυτιά, που επιστρέφει με το «Καλημέρα» (05.30-10.00).
Η καρδιά της ενημέρωσης χτυπά στον ΣΚΑΪ και το καλοκαίρι!
Ολες οι Ειδήσεις
- Η Αντωνία Καλλιμούκου πήρε πτυχίο Νομικής: Ευχαριστώ την Παναγιά και τον γλυκό Χριστό μου που με αξίωσαν
- Πάνος Καμμένος για Σαμαρά : «Αν κάνει κόμμα, θα κάνω κι εγώ, δεν θα επιτρέψω να κοροϊδέψει ξανά τον κόσμο» – Η Καρυστιανού μπορεί να βγει και πρώτη στις εκλογές (βίντεο)
- Μήνυση Κωνσταντοπούλου κατά Γεωργιάδη: Δεν είχε τίποτα καλύτερο να κάνει και με μήνυσε 10 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα – «Προτείνω να κατέβετε υποψήφια της Καρυστιανού» (βίντεο)
- Eπεισόδιο με τη Ναταλί Κάκκαβα και τον Δήμαρχο Σαρωνικού: «Επικαλείστε ότι είστε δημοσιογράφος – Πήγες στρατό;» (βίντεο)
- ΕΡΤ1: #Παρέα με τον Γιώργο Κουβαρά – Μια βόλτα στη νύχτα της δεκαετίας του ’80 – Σάββατο 31.01.2026
- Το ντέρμπι κορυφής και όλα τα ματς της 19ης αγωνιστικής είναι στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6
- Πρεμιέρα στο ΕΡΤnews: «4 εποχές Ελλάδα» με τη Σοφία Κωνσταντινίδου – Κυριακή 01.02.2026
- Την ίδρυση νέου Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου ζήτησε ο Γ. Αυτιάς
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook