Οι κουβέντες που αντάλλαξαν Καραμέρος και Πορτοσάλτε

Δεν είναι η πρώτη φορά που τον βλέπουμε να εκρήγνυται και να βγαίνει εκτός ορίων, μιας και πάλι σήμερα ο Άρης Πορτοσάλτε, είχε μία έντονη κόντρα με τον Γιώργο Καραμέρο, η οποία συνοδεύτηκε από χαρακτηρισμούς και βαριές κουβέντες.

Η συζήτηση για την πολιτική κόντρα που έχει προκαλέσει η αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη, ήταν το κερασάκι στην τούρτα με αποτέλεσμα να τσακώνονται on air και η Μαρία Αναστασοπούλου να προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα στην εκπομπή Σήμερα, την Δευτέρα 18/7.

Οι κουβέντες που αντάλλαξαν Καραμέρος και Πορτοσάλτε

«Δεν ντρέπεσαι να καλύπτεις σεξουαλική παρενόχληση πέντε γυναικών. Είσαι εκπρόσωπος του ηλίθιου λαϊκισμού που εκφράζεις», είπε ο Άρης Πορτοσάλτε στον Γιώργο Καραμέρο, με τον δεύτερο να του απαντά: «δεν ντρέπομαι να μιλάω μαζί σου (…) υπερασπίζεσαι τον καταδικασμένο βιαστή, εγώ να ντρέπομαι;».

Με τη Μαρία Αναστασοπούλου να λέει στον καλεσμένο της πως είναι προσβλητικός, ο Γιώργος Καραμέρος κατηγόρησε τον Άρη Πορτοσάλτε πως δεν δέχεται τη διαφορετική άποψη, και τότε Άρης Πορτοσάλτε, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως έχει «γραμμή» να του επιτίθεται και να τον στοχοποιεί, με αποτέλεσμα τα γκαζάκια στο σπίτι του. «Είσαι συμμέτοχος» είπε στον Γιώργο Καραμέρο, ο οποίος τον χαρακτήρισε μισαλλόδοξο.

Πηγή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook