Πως θα επιλέξετε να πληρώσετε την επιστρεπτέα προκαταβολή . Εφαπαξ με έκπτωση ή με δόσεις και πόσες;

Η ώρα της επιστρεπτέας έφτασε ….με πολλές εκπτώσεις από 50-75%. Συγκεκριμένα, οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες μπορούν να πληρώσουν την πρώτη δόση και την δεύτερη δόση της επιστρεπτέας προκαταβολής, ή να κάνουν ρύθμιση 96 δόσεων!

Αναλυτικά:

1. Από το υπουργείο Οικονομικών, έχει προβλεφθεί έκπτωση 15% επί του επιστρεπτέου ποσού της ενίσχυσης.

2. Η έκπτωση 15% ισχύει μόνο για επιχειρήσεις που έχουν υποβάλει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά έως και την 25η Ιουλίου και με την προϋπόθεση της τήρησης των όρων των αποφάσεων.

3. Η ενημέρωση για την πληρωμή θα αναρτηθούν στο πληροφοριακό σύστημα της ΑΑΔΕ myAADE, στην επιλογή «Μητρώο & Επικοινωνία / e-Κοινοποιήσεις».

4. Οι επιχειρήσεις θα μπορούν να δουν τις οφειλές τους από το επιστρεπτέο μέρος της ενίσχυσης στο πληροφοριακό σύστημα της ΑΑΔΕ (myAADE) στην επιλογή «Οφειλές, Πληρωμές & Επιστροφές».

5. Θα υπάρχει αναλυτική αποτύπωση σε ψηφιακό αρχείο των κύκλων ενίσχυσης για τους οποίους έχει πραγματοποιηθεί βεβαίωση, από την πλατφόρμα myBusinessSupport. Η πληρωμή των οφειλών είναι δυνατή και μέσω του συστήματος IRIS Online Payments, στο myAADE (myaade.gov.gr), με άμεση πίστωση των οφειλών.

Πριν από κάθε κίνηση δείτε τί σας συμφέρει……

Εφ άπαξ με έκπτωση 15% ή 96 δόσεις!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook