Για την προσφορά του στο «Επιχειρείν» βραβεύτηκε ο Βαρδής Βαρδινογιάννης από τον παγκόσμιο μη κερδοσκοπικό οργανισμό «The Hellenic Initiative».

Τιμητική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο ζωής του Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη διοργάνωσε χθες στο Ζάππειο ο οργανισμός Hellenic Initiative. Παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Motor Oil, βραβεύτηκε για την προσφορά του στο «επιχειρείν» και τη φιλανθρωπία. Στο πλευρό του, η σύζυγος και τα παιδιά του.

«Συγκεντρωθήκαμε απόψε, όχι μόνο για να τιμήσουμε επιτεύγματα, αλλά και για να αποτίσουμε φόρο τιμής σε έναν πραγματικό ηγέτη τόσο της επιχειρηματικότητας όσο και της φιλανθρωπίας, τον κ. Βαρδή Βαρδινογιάννη», είπε το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΤΗΙ & Πρόεδρος του ATHINA23, John S. Koudounis.

“Η Μαριάννα και ο Βαρδής Βαρδινογιάννης είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές του Ελληνισμού σε όλο τον κόσμο», τόνισε ο John S. Koudounis.

«Συχνά, στην Ελληνική Πρωτοβουλία, συνηθίζουμε να λέμε ότι ο ελληνισμός δεν καθορίζεται από γεωγραφικά όρια. Είναι τρόπος σκέψης», είπε ο συνιδρυτής και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του THI, George P. Stamas.
«Είναι φίλος μου, πατέρας μου, ήταν φίλος του συζύγου μου», δήλωσε η Μαριάννα Λάτση.

Το Hellenic Initiative είναι ένας παγκόσμιος, μη κερδοσκοπικός οργανισμός, ο οποίος ενώνει τους Έλληνες της διασποράς προκειμένου να επενδύσουν στο μέλλον της Ελλάδας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook