Οι πληρωμές των συντάξεων του Αυγούστου. Πότε ξεκινούν ανά Ταμείο και ΑΜΚΑ

Από τις 27 Ιουλίου θα αρχίσουν να πιστώνονται στους τραπεζικούς λογαριασμούς οι συντάξεις του Αυγούστου
Τετάρτη 27 Ιουλίου θα πληρωθούν οι συντάξεις από τα ταμεία των ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, ΔΕΗ. Ωστόσο η κατάθεση των χρημάτων στους δικαιούχους θα γίνει το απόγευμα Τρίτης 26 Ιουλίου στους δικαιούχους.

Με βάση τον ΑΜΚΑ των ασφαλισμένων θα καταβληθούν οι συντάξεις του ΙΚΑ και του Δημοσίου. Δηλαδή:
Οι συντάξεις του ΙΚΑ, των τραπεζών, του ΟΤΕ και του Δημοσίου των οποίων ο ΑΜΚΑ λήγει σε 1,3,5,7,9, θα πληρωθούν την Πέμπτη 28 Ιουλίου. Ωστόσο η κατάθεση των χρημάτων στους τραπεζικούς λογαριασμούς θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης 27 Ιουλίου.

Την Παρασκευή 29 Ιουλίου θα πληρωθούν οι συντάξεις των ασφαλισμένων τ του ΙΚΑ, των τραπεζών, του ΟΤΕ και του Δημοσίου, των οποίων ο ΑΜΚΑ λήγει σε 0,2,4,6,8. Ωστόσο η καταβολή θα γίνει το απόγευμα της Πέμπτη 28 Ιουλίου.

Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος αλλά και τα υπόλοιπα Ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα καταβάλουν τις συντάξεις όπως στο Δημόσιο, δηλαδή ανάλογα με τον λήγοντα αριθμό ΑΜΚΑ στις 27 και 28 Ιουλίου. Και την Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023 θα καταβληθούν οι συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων από τον ΟΠΕΚΑ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook