Έντονη ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, που προειδοποίησε τον υπουργό Εργασίας «να μην διανοηθεί να φέρει στη Βουλή αυτό το έκτρωμα».

Αντιδράσεις προκάλεσε η δήλωση του υπουργού Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη, ότι «θα μπορεί κάποιος να εργάζεται δύο 8ωρα σε δύο εργοδότες».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, δεν θα βρει απέναντί του τον «κόσμο της Αριστεράς», όπως προκλητικά δήλωσε, «αλλά το σύνολο των εργαζομένων και της ελληνικής κοινωνίας» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Ο υπουργός Εργασίας κ. Γεωργιάδης, ως άξιος συνεχιστής του κ. Χατζηδάκη, αποκάλυψε σήμερα το εφιαλτικό σκηνικό που ετοιμάζει η κυβέρνηση της ΝΔ για τους εργαζόμενους. Προανήγγειλε νομοθετική πρωτοβουλία, που θα προβλέπει 16 ώρες δουλειά την ημέρα με δύο 8ωρα σε δύο εργοδότες«, σημειώνει η Κουμουνδούρου.

«Και αυτό – κατά τον κ. Γεωργιάδη – θα είναι ‘προσωπική απόφαση’ του εργαζόμενου. Με λίγα λόγια, ο εκβιασμός βαφτίζεται ‘επιλογή’, την ώρα που η ακρίβεια, η εργοδοτική αυθαιρεσία και οι χαμηλοί μισθοί πλήττουν τον κόσμο της εργασίας», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, διαμηνύει στον Άδωνι Γεωργιάδη «να μην διανοηθεί καν να φέρει στη Βουλή αυτό το έκτρωμα. Δεν θα βρει απέναντι μόνο τον κόσμο της Αριστεράς, αλλά το σύνολο των εργαζομένων και της ελληνικής κοινωνίας».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook