Ξεκίνησαν οι εκπτώσεις – Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα
«Πρεμιέρα» έκαναν χθες, Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021, οι θερινές εκπτώσεις 2021, οι οποίες θα διαρκέσουν έως και την Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021.
Το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Αττικής ενημερώνει τις εμπορικές επιχειρήσεις και τους καταναλωτές ότι την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων, 11 Ιουλίου, τα εμπορικά καταστήματα μπορούν προαιρετικά να είναι ανοικτά.
«Οι εμπορικές επιχειρήσεις έχουν αποδείξει την άρτια τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και αναμένουν το καταναλωτικό κοινό να καλύψει τις ανάγκες του επιλέγοντας από μεγάλη γκάμα προϊόντων, σε πολύ χαμηλές τιμές, πραγματοποιώντας τις αγορές του σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον» όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του συλλόγου.
Υπενθυμίζει ακόμη, ότι κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των προϊόντων που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.
Ολες οι Ειδήσεις
- Φωτιά σε Βοιωτία και Δυτική Αττική: Πύρινη κόλαση στο Πόρτο Γερμενό, απειλούνται σπίτια, στήνουν αναχώματα – Εκκενώθηκαν Αγ. Νικόλαος, Προσήλι και Πόρτο Γερμενό (βίντεο)
- Ο Άρις Πετράκης παρουσιάζει το νέο του single & music video «Δώσε Tην Καρδιά Σου»
- Μαρία Ολυμπία Ντε Γκρές: Οι φωτογραφίες από το ελληνικό καλοκαίρι της
- Η Αμαλία Κωστοπούλου δημοσίευσε φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Τζέικ Μέντγουελ
- Βαθρακογιάννης: Μάχη για την αντιμετώπιση 73 πυρκαγιών σε όλη τη χώρα – Οι δυσκολότερες σε Ξηρονομή και Καλαμάκι Βοιωτίας (βίντεο)
- Γέννησε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Η εξομολόγηση της για τον πρόωρο ερχομό του γιου της και τους δύο μήνες στη θερμοκοιτίδα
- Πρώτο το OPEN όλη τη μέρα στο σύνολο του κοινού_ Πρωτιά και για τον αγώνα ΠΑΟΚ- ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ
- Φωτιά στην Περιφερειακή Αιγάλεω: Μήνυμα 112 για απομάκρυνση από Χαϊδάρι προς Περιστέρι – Μάχη για να μην φτάσουν οι φλόγες στο Ψυχιατρείο στο Δαφνί
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook