Πέρα από κάθε προσδοκία είναι οι προπωλήσεις στο Ελληνικό της μεγαλύτερης επένδυσης των τελευταίων δεκαετιών.

Το όραμα γίνεται πραγματικότητα. Η μεγαλύτερη αστική ανάπλαση. Το έργο του Ελληνικού προχωρά.

700 εκατομμύρια ευρώ ήδη συμφωνημένες προπωλήσεις κατοικιών και πωλήσεις οικοπέδων στο Ελληνικό. Εκτιμώμενες πωλήσεις και προπωλήσεις έως το τέλος του 2021; 1,2 δισ. ευρώ.

Στη ζήτηση που εκδηλώνεται για τα ακίνητα του Ελληνικού αναφέρθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Λάμδα, Οδυσσέας Αθανασίου, σε ημερίδα που διοργάνωσε η Goldman Sachs και οι 4 ελληνικές συστημικές τράπεζες.

«Η εκτιμώμενη μέση ετήσια αύξηση της καθαρής εσωτερικής αξίας ανά μετοχή της εταιρείας στην πρώτη φάση του Ελληνικού, μέχρι το 2025, θα φτάσει στο 25%. Η εκτιμώμενη συνολική καθαρή αξία της Lamda το 2025 θα ανέλθει στα 3 δισ. ευρώ».

Η κατασκευή των υποδομών στο Ελληνικό θα ξεκινήσει στο πρώτο εξάμηνο του 2021, ενώ στο δεύτερο εξάμηνο θα αρχίσει η ανέγερση των κτιρίων.

Πριν καν παρουσιαστούν τα σχέδια για το Vouliagmenis Mall το ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί από εταιρείες ανέρχεται σε 60% της συνολικής επιφάνειάς του.

Προκειμένου η Lamda Development να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις του έργου, δίνει έμφαση στην πρόσληψη νέων στελεχών με το 25% εξ’ αυτών να είναι Έλληνες που εργάζονταν στο εξωτερικό.

Aπό το MEGA

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook