Νέος δακτύλιος: Μονά – ζυγά θα ισχύουν για τα άνω των 10 ετών…έως στιγμής – Ελεύθερα τα ηλεκτροκίνητα
Ο νέος δακτύλιος για την κυκλοφορία των αυτοκινήτων της Αθήνας στο κέντρο ολοκληρώνεται.
Κων. Αχ. Καραμανλής, Κυριάκος Πιερρακάκης και Κώστας Σκρέκας μαζί με τον Δήμο της Αθήνας αναλαμβάνουν να λύσουν τον γρίφο του νέου δακτυλίου για την κυκλοφορία των αυτοκίνητων στην Αθήνα , η ΚΥΑ του οποίου εκδίδεται μετά τις 25Οκτωβρίου.
Ο Κων. Αχ. Καραμανλής, ως υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, έχει τα Συγκοινωνιακά, ο Κυριάκος Πιερρακάκης, ως Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αναλαμβάνει τα ηλεκτρονικά, και τις διασταυρώσεις. ο Κώστας Σκρέκας, ρυθμίζει τα Περιβαντολογικά, ως υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Και Δήμος Αθηναίων τα των κατοίκων του Κέντρου.
Το θέμα έχει ως εξής:
Κατ αρχήν στον νέο δακτύλιο,
1. Θα μπαίνουν καθημερινά τα ηλεκτρικά, και τα eyro 5και 6 . Εξετάζεται να μπαίνουν οχήματα έως 10 ετών. Δηλαδή μονά ζυγά θα ισχύουν για τα άνω των 10 ετών.
2. Μειώνονται οι άδειες εισόδου στο δακτύλιο διαφόρων ατόμων, που είχαν άδεια χωρίς σπουδαίο λόγο.
3. Ο κ Πιερακάκης αναλαμβάνει να βάλει στους υπολογιστές αριθμό κυκλοφορίας ΙΧ και πόσο είναι καθαρό. Αυτό θέλει χρόνο και σαφήνεια.Ο κ Καραμανλής έχει τα συγκοινωνιακά και την συνεννόηση με το Εμπορικό Κέντρο και την Τροφοδοσία των καταστημάτων.Ο κ Σκρέκας όλο το πλέγμα των ρύπων.
4. Δεν πρόκειται να επιβληθεί κανένας νέος φόρος σε παλαιό ΙΧ
Για ότι νέο θα σας ενημερώνουμε συνεχώς.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες και τους ισχυρούς ανέμους στο Ρέθυμνο – Νεκροί δύο πυροσβέστες, νέα «112» για εκκενώσεις οικισμών – Απεγκλωβισμοί δια θαλάσσης (βίντεο)
- Θρήνος στο Ρέθυμνο για τους πυροσβέστες που έπεσαν στο καθήκον – Την Πέμπτη το τελευταίο αντίο
- «Λάρισα ερχόμαστε»: Η χαμογελαστή φωτογραφία της Καρυστιανού προκάλεσε την αντίδραση Πλακιά – «Η πόλη αυτή μόνο έμπνευση για χαρούμενα πρόσωπα δεν είναι»
- Υπουργείο Εξωτερικών: Σταθερός στόχος παραμένει η επίλυση του Κυπριακού και η επανένωση της Μεγαλονήσου
- Νεκρός πυροσβέστης στο Γύθειο – Επιχειρούσε στη φωτιά – Υπό διερεύνηση τα αίτια
- Αττική: Δείτε σε ποιες παραλίες απαγορεύεται η κολύμβηση
- «Έπεσαν ηρωικά στο βωμό του καθήκοντος»: Η Πυροσβεστική για τους δύο νεκρούς στη φωτιά στο Ρέθυμνο
- Νεκροί δύο πυροσβέστες που επιχειρούσαν στη μεγάλη φωτιά στη Νέα Κρύα Βρύση Ρεθύμνου – Εγκλωβίστηκαν στο όχημα τους – Μπαράζ μηνυμάτων από το 112 για εκκενώσεις οικισμών (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook