ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

1. Μέχρι σήμερα Έως τώρα η προθεσμία κατάθεσης των δηλώσεων ολοκληρώνονταν μέσα Σεπτεμβρίου και η εξόφληση είναι σε 8 δόσεις. Η πρόταση από την ΑΑΔΕ είναι η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων να ξεκινάει από τον Μάρτιο και η διαδικασία να λήγει τέλη Μαΐου.

2. Ο φορολογούμενος πρέπει να υποβάλλει την δήλωσή του, το αργότερο έως τον Φεβρουάριο για να έχει ξεκίνημα πληρωμών από Μάρτιο. Δηλαδή να πληρώνει σε 10 δόσεις το φόρο, ή σε 12 δόσεις .

3. Θα έχουμε προσυμπληρωμένες δηλώσεις από… τον Φεβρουάριο, καθώς η εφορία ,θα πιέζει τους κρατικούς φορείς <να στέλνουν τα στοιχεία που είναι προσυμπληρωμένα στη φορολογική δήλωση. 4.Ασφαλιστικά Ταμεία και λοιποί φορείς πρέπει να στέλνουν πλέον σε χρόνο ταχύτατο εισοδήματα, τόκους καταθέσεων, δάνεια κ.λπ, ώστε τέλη Φεβρουαρίου να μπορεί να αρχίσει η υποβολή των δηλώσεων. 5. Ολοκληρο το Δημόσιο και ο ιδιωτικός τομέας . Εως το Φεβρουάριο να έχει ενεργοποιηθεί το TAXIS και οι επιχειρήσεις, τα ασφαλιστικά ταμεία κτλ να έχουν αποστείλει τις βεβαιώσεις αποδοχών. 6. Οι προσυμπληρωμένες δηλώσεις θα είναι ταχύτατες ως προς την διεκπεραίωση. Θα έχουν προσυμπληρωμένους μισθούς, συντάξεις, επιδόματα και αργότερα ενοίκια και άλλες δραστηριότητες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook