Νέα στεγαστική πολιτική χαράσσει η κυβέρνηση με τη λήψη μέτρων για τη στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων αλλά κυρίως των νέων ζευγαριών για την απόκτηση στέγης

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Bigpost  ανακοινώνεται τις επόμενες ημέρες από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στήριξη σε νέα ζευγάρια για απόκτηση στέγης. Ουσιαστικά σύμφωνα με πληροφορίες «μεγαλύτερο βάρος θα δοθεί σε νέους ανθρώπους που ξεκινούν τώρα τη ζωή τους και χρειάζονται μια στήριξη». ΄

Η νέα στεγαστική πολιτική θα αφορά εξεύρεση στέγης, ,αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας ,εκμίσθωση ακινήτων, ανοικοδόμηση με δαπάνες του μισθωτή, δυνατότητα αγοράς ακινήτων και πολλές άλλες ενέργειες .
Κατά τις πηγές του υπουργείου Εργασίας «η απόφαση της κυβέρνησης είναι όχι μόνο η μέριμνα των ασθενέστερων αλλά και η καταπολέμηση του δημογραφικού προβλήματος».

Ο Κωστής Χατζηδάκης σε στενή σύσκεψη στελεχών του υπουργείου δήλωσε «στόχος του νομοσχεδίου είναι η αποτελεσματικότερη αξιοποίηση της περιουσίας του πρώην ΟΕΚ (που έχει περιέλθει στον ΟΑΕΔ) και η ανάπτυξη πολιτικών που θα διευκολύνουν τη στέγαση για χιλιάδες εργαζόμενους και ιδιαίτερα τους νέους».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook