Απέρριψε το ενδεχόμενο χρονοδιακόπτη στα SMS που στέλνουμε για τις μετακινήσεις μας ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης κάνοντας λόγο για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας σήμερα στον ALPHA, ξεκαθάρισε ότι δεν γίνεται να υπάρξει χρονοδιακόπτης στα SMS που στέλνουμε για τις μετακινήσεις μας καθώς μεταξύ άλλων «οι εταιρείες αρνούνται λόγω προσωπικών δεδομένων».

«Αυτό το μέτρο έχει απορριφθεί, δεν υπάρχει» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.
Στο πλαίσιο αυτό, εκτίμησε πως το θέμα είναι να μην παραβιάζουμε τα υφιστάμενα μέτρα ώστε να μην υπάρξει και περαιτέρω διασπορά του κορωνοϊού.

Σε σχετική ερώτηση για τα μέτρα «ακορντεόν» που εφαρμόζει η κυβέρνηση, ο υπουργός απάντησε τονίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία χώρα στην Ευρώπη που να μην εφαρμόζει τέτοιου τύπου στρατηγική.

«Όλες οι ευρωπαϊκές χώρες ανοίγουν και κλείνουν» είπε ο υπουργός Ανάπτυξης.
Σε ότι αφορά την διατήρηση της λειτουργίας των λαϊκών αγορών, ο κ. Γεωργιάδης ισχυρίστηκε πως το Σάββατο έκανε επιτόπιο έλεγχο σε αγορές «για να δούμε πως πάει το μέτρο». Όπως είπε, οι κλειστές λαϊκές θα έφερναν επιπλέον ουρές στα σούπερ μάρκετ.

Καταληκτικά, για τους ανθοπώλες, ενόψει και του Αγίου Βαλεντίνου όπου ανεβαίνει ο τζίρος, ο υπουργός υπογράμμισε ότι σήμερα είχε δύο ώρες συνάντηση με εκπροσώπους του κλάδου τονίζοντας πως «ψάχνουμε να βρούμε λύση».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook