«Πρέπει να έχει ένα αξίωμα στο κόμμα», λέει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος για την Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» μίλησε σήμερα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στην Αφροδίτη Λατινοπούλου που προσχώρησε στο κόμμα του.

«Με την κα Λατινοπούλου συζητάμε, ζυμωνόμαστε, βρισκόμαστε σε μία ανταλλαγή απόψεων εδώ και πολύ καιρό. Εξέβαλε θετικά στη χθεσινή της ανακοίνωση για την οποία είμαι πολύ χαρούμενος. Οι νέοι Έλληνες πατριώτες, οι οποίοι έχουμε φιλελεύθερα χαρακτηριστικά, συγκροτούμε έναν πυρήνα με φωνή, ορμή και δύναμη.

Λίγοι άνθρωποι εκφράζουν τις αρχές και τις αξίες που ίσως έχει ξεχάσει η Νέα Δημοκρατία, τις οποίες εκφράζει η Αφροδίτη Λατινοπούλου τον τελευταίο καιρό. Πιστεύω ότι θα πάμε μακριά μαζί. Πρέπει να έχει ένα αξίωμα και αυτό το συζητάμε εσωτερικά. Ενδεχομένως σύντομα να κάνουμε και μία ανακοίνωση», είπε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ερωτηθείς για κριτικές που έχει ασκήσει στο παρελθόν μέσω αναρτήσεών της η Αφροδίτη Λατινοπούλου, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ανέφερε: «Η Λατινοπούλου δεν έχει ποτέ καταφερθεί κατά κανενός. Σε μια εποχή που δεν υπάρχουν φύλα, έθνη, θεός, το να λες τα πράγματα με το όνομά τους, είναι πράξη αντίστασης».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook