ΣΥΡΙΖΑ: Να αποπέμψει ο Μητσοτάκης τον Χαράλαμπο Αθανασίου (video)
Την αποπομπή του βουλευτή της ΝΔ και αντιπροέδρου της Βουλής, Χαράλαμπου Αθανασίου, για δηλώσεις του σχετικά με τις παρακολουθήσεις, ζητεί με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Ο βουλευτής της ΝΔ, αντιπρόεδρος της Βουλής και πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, σε ένα κρεσέντο μισαλλοδοξίας δήλωσε σε συνέντευξη του ότι δικαιολογούνται οι παρακολουθήσεις Ελλήνων μουσουλμάνων βουλευτών για λόγους εθνικής ασφάλειας», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:
«Ο βουλευτής της ΝΔ, αντιπρόεδρος της Βουλής και πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, σε ένα κρεσέντο μισαλλοδοξίας δήλωσε σε συνέντευξη του ότι δικαιολογούνται οι παρακολουθήσεις Ελλήνων μουσουλμάνων βουλευτών για λόγους εθνικής ασφάλειας.
Ο κ Αθανασίου όφειλε να γνωρίζει ότι η «εθνική ασφάλεια» αφορά την παρέμβαση τρίτης χώρας στα εσωτερικά της Ελλάδας ή τη συμμετοχή σε εγκληματικές δραστηριότητες. Δεν αφορά και δεν μπορεί να αφορά το θρήσκευμα των Ελλήνων πολιτών ή βουλευτών. Ο κύριος Αθανασίου ισχυρίζεται στην ουσία ότι όσοι δεν είναι χριστιανοί ορθόδοξοι είναι εθνικά επικίνδυνοι.
Στην πραγματικότητα ο κύριος Αθανασίου δήλωσε απερίφραστα όσα υπαινίχθηκε ο κ. Μητσοτάκης στο διάγγελμα του, επιχειρώντας να καλύψει τις επικίνδυνες ενέργειες της Κυβέρνησής του με αναφορές στην εθνική ασφάλεια και “σκοτεινές δυνάμεις”.
Στην προσπάθεια τους να δικαιολογήσουν την εκτροπή την οποία έχουν μεθοδεύσει επαναφέρουν θεωρίες «εσωτερικών εχθρών» από τις πιο σκοτεινές εποχές της Ελληνικής Ιστορίας.
Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να αποπέμψει σήμερα κιόλας τον κ. Αθανασίου. Διαφορετικά θα αποδείξει ότι είναι ο ίδιος ο υποβολέας τέτοιων απαράδεκτων δηλώσεων».
Τι δήλωσε ο Χαράλαμπος Αθανασίου
«Ας υποθέσουμε», είπε ο κ. Αθανασίου, «ότι ένας βουλευτής έχει θρησκευτικό προσανατολισμό εντελώς διαφορετικό από τους ορθόδοξου. Ας πούμε ένας μουσουλμάνος βουλευτής της Βορείου Ελλάδος -δεν λέμε ότι υπάρχει καμία αιχμή, προς Θεού. Αν υποθέσουμε ότι δίνει κάποια πληροφορία στην γείτονα χώρα, από πού θα μπουν οι μετανάστες κλπ. Γιατί δεν πρέπει να ελεγχθεί; Εδώ προέχει η Εθνική Ασφάλεια».
Ολες οι Ειδήσεις
- Κολάζει η Μαρία Αντωνά από την Κέα – Σούπερ σέξι πόζες με μαγιό και η υπερπολυτελής σουίτα (Φωτογραφίες & βίντεο)
- Αχιλλέας Ανδρέας Ντε Γκρες: Ο ξέφρενος χορός του γιου του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ σε σκάφος – Εικόνες & βίντεο
- Θρίλερ στο Γαλάτσι: Δολοφονήθηκε ο 80χρονος μέσα στο σπίτι του – Τον έπνιξαν με μαξιλάρι, σύμφφωνα με τον ιατροδικαστή
- Γιάννης Παπαμιχαήλ για Αλίκη Βουγιουκλάκη: Απαγορεύεται να χρησιμοποιείται το όνομα και η εικόνα της μητέρας μου χωρίς την άδειά μου
- Μεγάλη φωτιά στην Πάρο: Μήνυμα 112 για εκκένωση 4 περιοχών προς Αλυκή – Ισχυροί άνεμοι –Επιχειρούν 14 εναέρια μέσα , ενισχύσεις από Πειραιά, Σύρο και Νάξο (βίντεο)
- Οι αφανείς «πρωταγωνιστές» από πέντε μεγάλες αθλητικές ομοσπονδίες μιλούν για όσα συμβαίνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας
- Ακρίτα για τη δεξίωση στο Προεδρικό: Δεν θα συγχρωτιστούμε με ορφανά του Παττακού, δεν σέβομαι τον Τασούλα, ας μου κάνει μήνυση (βίντεο)
- Ο Παναγιώτης Στάθης στην ΕΡΤ – Η ανακοίνωση του σταθμού
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook