«Αμετανόητος, εξακολουθεί να βαδίζει τον δρόμο του ψέματος επιχειρώντας ξανά να κάνει το μαύρο, άσπρο. Γιατί είναι το μόνο που ξέρει να κάνει» τονίζει ο Γιάννης Οικονόμου σχετικά με τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα για την έξοδο της Ελλάδας από την Ενισχυμένη Εποπτεία .

«Ο κ. Τσίπρας έχει ταυτιστεί με τις πιο σκοτεινές μέρες της μνημονιακής περιόδου», δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου απαντώντας σε tweet του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η ευρωπαϊκή ηγεσία συγχαίρει σήμερα την Ελλάδα για την έξοδο από την Ενισχυμένη Εποπτεία. Ο κ. Τσίπρας, που έχει ταυτιστεί με τις πιο σκοτεινές μέρες της μνημονιακής περιόδου, με το ψέμα, την εξαπάτηση, τον διχασμό, τους φόρους, τις περικοπές, το τσάκισμα της μεσαίας τάξης και την περιθωριοποίηση της χώρας, έχει το θράσος να ζητάει και τα ρέστα και να εμφανίζει μάλιστα ως επιτυχία το τρίτο αχρείαστο μνημόνιο και τα 100 δισ. που χρέωσε τους Έλληνες» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Οικονόμου στην ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Αμετανόητος, εξακολουθεί να βαδίζει τον δρόμο του ψέματος επιχειρώντας ξανά να κάνει το μαύρο, άσπρο. Γιατί είναι το μόνο που ξέρει να κάνει» καταλήγει ο κ. Οικονόμου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook