Οικονόμου για Ερντογάν: Διαστρεβλώνει την ιστορία για να εξυπηρετήσει τον αναθεωρητισμό του

«Η Ελλάδα, όποτε χρειάζεται, γνωρίζει άριστα να υπερασπίζεται με σθένος και αποτελεσματικότητα τα δίκαιά της», τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σχολίασε σε με ανακοίνωση το ακραίο εθνικιστικό παραλήρημα του τούρκου πρόεδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Ολόκληρη η ανακοίνωση:
«Ο κ. Ερντογάν έχει επιλέξει να διαστρεβλώνει την ιστορία, για να εξυπηρετήσει τον αναθεωρητισμό του. Η Ελλάδα αντίθετα, στη μακραίωνη πορεία της, γράφει ιστορία. Ιστορία για την οποία είμαστε υπερήφανοι, αφού η Ελλάδα διαπρέπει με τον πολιτισμό της και τα επιτεύγματά της. Η Ελλάδα, όποτε χρειάζεται, γνωρίζει άριστα να υπερασπίζεται με σθένος και αποτελεσματικότητα τα δίκαιά της».
Ολες οι Ειδήσεις
- Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αγκαλιά με τους γιους της στα γενέθλιά της – «Πολλά τα διδάγματα έως τώρα στη ζωή μου»
- Δέσποινα Βανδή: Έχει τα …νεύρα της και εξηγεί γιατί δεν θα είναι στην πρεμιέρα της ο Βασίλης Μπισμπίκης (βίντεο)
- ΟΗΕ: Η Γαλλία αναγνώρισε επίσημα το κράτος της Παλαιστίνης – «Ήρθε η ώρα για ειρήνη, δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο», είπε ο Μακρόν
- Κόντρα Μυλωνάκη – Κωνσταντοπούλου στη Βουλή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ (βίντεο)
- Η Allwyn αποκτά πλειοψηφικό μερίδιο στην PrizePicks και δημιουργεί μια νέα δύναμη διασκέδασης παγκοσμίως
- Επιστροφή ενοικίου: Βήμα – βήμα η διαδικασία για την επιδότηση έως 800 ευρώ – Κάθε τέλος Νοεμβρίου η καταβολή
- Γιάννης Ζουγανέλης: H απάντηση για την ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη μετά την βόλτα της Ελεωνόρας χωρίς κράνος (βίντεο)
- Γιώργος Μαζωνάκης: Δεν έχω προσπαθήσει να μιλήσω μαζί του, μου λείπει η επαφή μας όσο δεν πάει, λέει η αδερφή του (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook