Με βίντεο σχολιάζει ο Αλέξης Τσίπρας τις ψεύτικες υποσχέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως τις χαρακτηρίζει στην περσινή ΔΕΘ

Με ένα βίντεο διάρκειας 32 δευτερολέπτων αναφέρεται ο Αλέξης Τσίπρας στην επικείμενη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην 86η ΔΕΘ. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ υπενθυμίζει τις περσινές υποσχέσεις του πρωθυπουργού που έμειναν στα χαρτιά και τονίζει με νόημα «ΔΕΘαγίνουν ποτέ».

Συγκεκριμένα, το σποτ ξεκινάει ως εξής: «Μετά από αυτό το βίντεο 45% των καταναλωτών έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές και οι απλήρωτοι λογαριασμοί φτάνουν το 1 δισ. ευρώ».

Στη συνέχεια εμφανίζονται οι περσινές υποσχέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος από το βήμα της 84η ΔΕΘ έλεγε το εξής για τις επικείμενες αυξήσεις στο ρεύμα: «Κάνουμε μία πολύ σημαντική παρέμβαση μαζί με τη ΔΕΗ ώστε να περιορίσουμε στο ελάχιστο τις όποιες αυξήσεις των τιμών του ρεύματος».

Το βίντεο κλείνει με τη φράση «δεν θέλεις κι άλλες υποσχέσεις που ΔΕΘαγίνουν ποτέ».

Στη συνέχεια ο Αλέξης Τσίπρας επανήλθε με δεύτερο βίντεο με το οποίο αναφέρεται τις ψεύτικες υποσχέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στο μέτωπο της φορολογίας, όπως λέει.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook