Τι θέλεις να σου στείλουν πρόσκληση; Αν έχεις την ψυχή , αν έχεις κουράγιο πηγαίνεις αδελφέ μου» είπε ο αρχηγός της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου απευθυνόμενος στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογαν.

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται το γαϊτανάκι των προκλητικών δηλώσεν Τούρκων αξιωμαχούχων κατά της Ελλάδας με τον εκπρόσωπο της αντιπολίτευσης να ξεπερνά τα όρια.

Όπως μεταδίδει από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ Μανώλης Κωστίδης, ο πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, καλεί τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να μη διστάζει και να κάνει επέμβαση στα ελληνικά νησιά.

«Στην Κύπρο θα πάτε στον Πενταδάχτυλο να δείτε τον πατριωτισμό μας. Δεν είμαστε σαν αυτούς, δήθεν ” έρχομαι᾽᾽ ,” έρχομαι αμέσως”, ή ᾽᾽μπορώ να έρθω ξημερώματα᾽᾽. Τι είπε ο Ετζεβίτ, πήγε ο φαντάρος, έκανε την απόβαση, ήρθε στην πόρτα του πρωθυπουργικού γραφείου και είπε ότι᾽᾽ ο στρατός μας είναι τώρα στην Κύπρο᾽᾽ και τελείωσε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Τι θέλεις να σου στείλουν πρόσκληση; Αν έχεις την ψυχή , αν έχεις κουράγιο πηγαίνεις αδελφέ μου. Δεν έχουμε καμία σχέση με ψέματα . Δεν διοικείται έτσι η κυβέρνηση».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook