Κιλιτσντάρογλου σε Ερντογάν: Αν έχεις την ψυχή, πήγαινε να πάρεις τα ελληνικά νησιά (video)
Τι θέλεις να σου στείλουν πρόσκληση; Αν έχεις την ψυχή , αν έχεις κουράγιο πηγαίνεις αδελφέ μου» είπε ο αρχηγός της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου απευθυνόμενος στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογαν.
Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται το γαϊτανάκι των προκλητικών δηλώσεν Τούρκων αξιωμαχούχων κατά της Ελλάδας με τον εκπρόσωπο της αντιπολίτευσης να ξεπερνά τα όρια.
Όπως μεταδίδει από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ Μανώλης Κωστίδης, ο πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, καλεί τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να μη διστάζει και να κάνει επέμβαση στα ελληνικά νησιά.
«Στην Κύπρο θα πάτε στον Πενταδάχτυλο να δείτε τον πατριωτισμό μας. Δεν είμαστε σαν αυτούς, δήθεν ” έρχομαι᾽᾽ ,” έρχομαι αμέσως”, ή ᾽᾽μπορώ να έρθω ξημερώματα᾽᾽. Τι είπε ο Ετζεβίτ, πήγε ο φαντάρος, έκανε την απόβαση, ήρθε στην πόρτα του πρωθυπουργικού γραφείου και είπε ότι᾽᾽ ο στρατός μας είναι τώρα στην Κύπρο᾽᾽ και τελείωσε», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Και συνέχισε: «Τι θέλεις να σου στείλουν πρόσκληση; Αν έχεις την ψυχή , αν έχεις κουράγιο πηγαίνεις αδελφέ μου. Δεν έχουμε καμία σχέση με ψέματα . Δεν διοικείται έτσι η κυβέρνηση».
Ολες οι Ειδήσεις
- «Στην αγκαλιά του Φάνη»: Καλεσμένοι ο Γιώργος Αλκαίος και η Άννα Μαρία Βέλλη
- Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ έκλεισε τον κύκλο του, αν θέλουν να έρθουν να παραιτηθούν, αλλά δεν υπάρχουν ρεζερβέ θέσεις (βίντεο)
- Βενεζουέλα: Πάνω από 30.000 οι αγνοούμενοι μετά τους σεισμούς 7,5 και 7,2 Ρίχτερ – Εκατοντάδες κτήρια κατέρρευσαν – Μάχη με το χρόνο δίνουν οι διασώστες (βίντεο)
- Ο πρόεδρος της ΕΡΤ εξελέγη ομόφωνα μέλος του Executive Board της EBU
- «Πάντα κρατάω μαχαίρι, δεν το είχα για εκείνη» λέει ο 90χρονος που αποπειράθηκε να μπει στο δωμάτιο όπου νοσηλεύεται η Μάρω Κοντού (βίντεο)
- Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκλεισε 15 χρόνια γάμου με τον Θέμη Σοφό: «Μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα»
- Αθηνά Οικονομάκου: Με τον Μπρούνο Τσερέλα και τα παιδιά της στην Πάρο πριν από τον γάμο – Οι πρώτες φωτογραφίες
- Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ο γιος του, Πάρης, του ανακοίνωσε ότι θα …παντρευτεί – Επικό βίντεο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook