«Ο συνήθως λαλίστατος ΣΥΡΙΖΑ δεν βρήκε κουβέντα να πει για τις ανυπόστατες κατηγορίες σε βάρος της Ελλάδας που εξαπέλυσε χθες ο Ερντογάν, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

«Σε τέτοιου είδους προκλήσεις σε βάρος της χώρας, θα αναμέναμε να υπήρχε ενιαίο μέτωπο και καθολική αντίδραση» καταλήγει η ανακοίνωση, της ΝΔ σχετικά με τις προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν από το βήμα του ΟΗΕ που κατηγόρησε την Ελλάδα « ότι δημιουργεί νεκροταφείο μεταναστών» .

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Μάς προξενεί εντύπωση το γεγονός ότι ο λαλίστατος ΣΥΡΙΖΑ που εκδίδει δεκάδες ανακοινώσεις καθημερινά, δεν βρήκε να πει μια κουβέντα για τις ανυπόστατες κατηγορίες σε βάρος της Ελλάδας, που εξαπέλυσε χθες από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν.

Σε τέτοιου είδους προκλήσεις σε βάρος της χώρας, θα αναμέναμε να υπήρχε ενιαίο μέτωπο και καθολική αντίδραση”.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, εξαπέλυσε νέες κατηγορίες κατά της Ελλάδας με αφορμή το μεταναστευτικό, υποστηρίζοντας ότι η χώρα μας έχει μετατρέψει το Αιγαίο σε νεκροταφείο για πρόσφυγες.

«Βλέπουμε ότι οι καταπιεστικές πολιτικές της Ελλάδας έναντι των παράτυπων μεταναστών έχουν αυξηθεί. Ενώ η Τουρκία προσπαθεί να αποτρέψει θανάτους μεταναστών, η Ελλάδα συνεχίζει να τους απωθεί (pushback)», είπε ο Τούρκος πρόεδρος.

Ο Ταγίπ Ερντογάν δεν δίστασε να κατηγορήσει την Ελλάδα ακόμα και για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» και να ζητήσει παρέμβαση από την Ευρώπη και τον ΟΗΕ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις