Ούτε ένα βλέμμα δεν αντάλλαξαν ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στη δεξίωση του Τζο Μπάϊντεν στη Νέα Υόρκη.

Αν και η δεξίωση που παρέθεσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν στους ηγέτες που βρίσκονται στη Νέα Υόρκη στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, κράτησε αρκετή ώρα και οι δύο ηγέτες βρέθηκαν στον ίδιο χώρο, Κυριάκος Μητσοτάκης και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν αντάλλαξαν μιά κουβέντα ή έστω μια ματιά.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ και η σύζυγός του παρέθεσαν δεξίωση προς τιμήν των ηγετών που βρίσκονται στη Νέα Υόρκη για την 77η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης που συνοδευόταν από τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόβσκι- Μητσοτάκη και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Κι αν θα περίμενε κανείς πως ίσως, όντες μέσα στον ίδιο χώρο, θα δινόταν μια ευκαιρία για μια τυπική «συνάντηση», οι ηγέτες της Ελλάδας και της Τουρκίας δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ.

Επίσης δεν βρέθηκαν σε κοντινή απόσταση και οι συνομιλητές τους ήταν διαφορετικοί.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook