Αφορμή της διαμάχης ΝΔ – ΚΚΕ η αστυνομική επιχείρηση στην Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου και ο τραυματισμός από αστυνομικά πυρά του 30χρονου σεσημασμένου κακοποιού που καταζητείτο και συνελήφθη

Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΚΚΕ, σχετικά με την αναφορά του βουλευτή του ΚΚΕ, Χρήστου Κατσώτη, ο οποίος σε δηλώσεις του είπε ότι: «Αφού είχαν απέναντι έναν τέτοιο κακοποιό θα ‘πρεπε να ήταν άλλο το σχέδιο και όχι να έχουν μία αστυνομικό μόνο. Λοιπόν, άρα λοιπόν και αυτός όταν σύμφωνα με πληροφορίες είχε ένα κατσαβίδι όπως λέτε, οι πέντε πυροβολισμοί δικαιολογούνται;»

Στον βουλευτή του ΚΚΕ, απάντησε με ανάρτησή της στο Twitter, η τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, Ιωάννα Γκελεστάθη. Συγκεκριμένα έγραψε: «Ο Χρήστος Κατσώτης του ΚΚΕ διερωτάται αν δικαιολογούνται πέντε πυροβολισμοί αφ’ ης στιγμής ο κακοποιός επιτέθηκε στην Ανθυπαστυνόμο με κατσαβίδι. Προτείνω να αποσύρουμε την Ανθυπαστυνόμο, να στείλει την κόρη του στη θέση της και μετά να δώσει μόνος του απάντηση στην ερώτησή του».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook