Θεοδωρικάκος: Τα σύνορα μας είναι απροσπέλαστα – Κανείς δεν μπορεί να περάσει
«Ούτε που θα δοκιμάζει κάποιος να πλησιάσει στον Έβρο, είναι απροσπέλαστος» τόνισε o Τάκης Θεοδωρικάκος και πρόσθεσε πως όταν το δοκίμασαν τον Μάρτιο του 2020 «έσπασαν τα μούτρα τους».
Το βλέπω κάθε φορά που πάω στον Έβρο, εκεί βλέπω τους ακρίτες μας απολύτως ενωμένους και αποφασισμένους, δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στην εκπομπή Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά, στον ΣΚΑΪ.
Πρόσθεσε πως δεν θα πετύχει τίποτα όποιος προσπαθήσει να αμφισβητήσει την εθνική κυριαρχία, τα σύνορα είναι απροσπέλαστα.
Για τον φράχτη στον Έβρο τόνισε ότι θα φτιαχτούν άλλα 140 χλμ και όταν το έργο ολοκληρωθεί κανείς δεν θα μπορεί να περάσει παρανόμως.
«Ούτε που θα δοκιμάζει κάποιος να πλησιάσει, είναι απροσπέλαστος» τόνισε και πρόσθεσε πως όταν το δοκίμασαν τον Μάρτιο του 2020 «έσπασαν τα μούτρα τους».
Αναφερόμενος στην Ευρώπη είπε ότι οφείλει να στηρίζει την πατρίδα μας στην προσπάθεια που κάνει για την φύλαξη των συνόρων που είναι και ευρωπαϊκά.
Μιλώντας για την ετοιμότητα της χώρας είπε ότι «είμαστε έτοιμοι για τα πάντα. Δεν μπορεί να μας αιφνιδιάσει ο Ερντογάν, ό,τι κι αν συμβεί μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε, ο ‘Ελληνας δεν πρέπει να φοβάται».
Συμπλήρωσε πως ο Ερντογάν έχει τρομοκρατηθεί από την αναβάθμιση της Ελλάδας.
«Με ετοιμότητα και αποφασιστικότητα αντιμετωπίζουμε κάθε απειλή» σημείωσε και συμπλήρωσε «είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα», ενώ τόνισε ότι ο πρωθυπουργός έχει θεσει το σύνολο των δυνάμεων της χώρας σε επιφυλακή.
Ερωτηθείς εάν φοβάται κάποια προβοκάτσια απάντησε: «είμαστε έτοιμοι για τα πάντα, δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω».
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε ότι η κυβέρνηση βάζει τέλος σε κάθε ανομία που υπάρχει σε φοιτητικούς χώρους. Επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι η προηγούμενη κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα να το αντιμετωπίσει, γνωρίζανε ότι υπάρχει συμμορία στην Πολυτεχνειούπολη από το 2018 και δεν έκαναν τίποτα.
Ανήγγειλε ότι θα αυξηθούν τα μέτρα ασφαλείας πέριξ των πανεπιστημιακών χώρων από την πανεπιστημιακή αστυνομία συνοδεία και άλλων δυνάμων.
Ο κ. Θεοδωρικάκος είπε ακόμη ότι από την επόμενη εβδομάδα 700 νέοι αστυνομικοί θα βγουν στις γειτονιές.
Ολες οι Ειδήσεις
- Θρήνος στο Αγρίνιο για τον 27χρονο πυροσβέστη που έχασε τη ζωή του στο Γύθειο, υπηρετούσε ως υποδιοικητής
- Οκτώ συλλήψεις για τις φωτιές σε όλη την Ελλάδα, ανάμεσά τους ο δήμαρχος κι ο αντιδήμαρχος Πάρου, εργολάβος και δημοτικός υπάλληλος για τον ΧΥΤΑ – Οδηγούνται στον εισαγγελέα
- Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Ζήτησε να σβήσουν τα καπνογόνα σε συναυλία του στο Ηράκλειο – «Δύο άνθρωποι κάηκαν δίπλα μας» (βίντεο)
- Νίνο και Ζόζεφιν έκαναν unfollow στο Instagram
- Κυψέλη: Θρίλερ με τη Βρετανίδα που βρέθηκε στη βαλίτσα – Το κινητό της εξέπεμπε ακόμη σήμα – Στο μικροσκόπιο οι κινήσεις της
- Ανεξέλεγκτη η μεγάλη φωτιά στο Ρέθυμνο – Κάηκαν σπίτια – Ισχυροί άνεμοι δυσκολεύουν το έργο της κατάσβεσης (βίντεο)
- Αλλάζει όνομα ένας από τους μεγαλύτερους σε πληθυσμό Δήμους της Μακεδονίας
- Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες και τους ισχυρούς ανέμους στο Ρέθυμνο – Νεκροί δύο πυροσβέστες, νέα «112» για εκκενώσεις οικισμών – Απεγκλωβισμοί δια θαλάσσης (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook