Μετά το παραλήρημά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στον ΟΗΕ για το μεταναστευτικό, ο Τούρκος προέδρος επανήλθε με ανυπόστατες κατηγορίες για «θάψιμο» αθώων στο Αιγαίο από τα ελληνικά φέρι μποτ.

Νέους εξωφρενικούς ισχυρισμούς για τη διαχείριση του μεταναστευτικού από την Ελλάδα εξέφρασε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Μετά το απίστευτο παραλήρημά του στον ΟΗΕ για το ίδιο ζήτημα, ο Τούρκος προέδρος όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ Μανώλης Κωστίδης επανήλθε με ανυπόστατες κατηγορίες για «θάψιμο» αθώων στο Αιγαίο από τα ελληνικά φέρι μποτ.

«Παρακολουθούμε το πώς θάβουν αυτούς τους αθώους, καημένους από τα ελληνικά φεριμπότ στη θάλασσα. Στο Αιγαίο, πώς τους θάβουν στη Μεσόγειο, Έτσι; Τα παρακολουθούμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ταγίπ Ερντογάν.

Μάλιστα υποστήριξε ότι η τούρκικη πλευρά είναι εκείνη που διασώζει τους μετανάστες καθώς ως μουσουλμάνοι, «εκπληρώνουν τις απαιτήσεις του ισλαμισμού», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

«Λοιπόν, βγάζει ο κόσμος φωνή για αυτό; Οχι. Οι φρεγάτες μας τρέχουν, τους προλαβαίνουν και τους σώζουν από τη θάλασσα. Διότι εμείς είμαστε μουσουλμάνοι. Και εκπληρώνουμε τις απαιτήσεις του ισλαμισμού μας», δήλωσε αναλυτικά ο Τούρκος πρόεδρος.

Δείτε το βίντεο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook