«Αναμένουμε από την Άγκυρα να διερευνήσει το περιστατικό και να προστατεύσει επιτέλους τα σύνορα της με την ΕΕ» τονίζει ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης για τις εικόνες ντροπής με τους γυμνούς και χτυπημένους μετανάστες.

Την α ντίδραση του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη, προκάλεσε η εικόνα με τους γυμνούς μετανάστες που έστειλαν οι Τούρκοι για να περάσουν τα ελληνικά σύνορα στον Έβρο την Παρασκευή και διάσωσαν οι ελληνικές αρχές.

Σε παρέμβασή του, στα ελληνικά και τα αγγλικά, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνοδευόμενη από φωτογραφικό ντοκουμέντο, ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης σχολίασε πως είναι «ντροπή για τον πολιτισμό η συμπεριφορά της Τουρκίας απέναντι σε 92 μετανάστες τους οποίους διασώσαμε στα σύνορα».

«Αναμένουμε από την Άγκυρα να διερευνήσει το περιστατικό και να προστατεύσει επιτέλους τα σύνορα της με την ΕΕ», κατέληξε ο κ. Μηταράκης, αποκαλύπτοντας και αυτός από πλευράς του τις συνθήκες εκμετάλλευσης των παράτυπων μεταναστών και προσφύγων από τη γειτονική χώρα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook