Ο Τούρκος υφυπουργός Εσωτερικών απάντησε σε ανάρτηση του Νότη Μηταράκη για τους 92 μετανάστες στον Έβρο, στην πρώτη αντίδραση της Άγκυρας για την ντροπιαστική εικόνα που κυκλοφόρησε.

Προκλητική ανάρτηση του Τούρκου υφυπουργού Εσωτερικών, Ισμαήλ Τσατακλί, στο twitter για την εικόνα ντροπής με τους 92 γυμνούς μετανάστες σε νησίδα του Έβρου, επιρρίπτοντας ευθύνη στην Ελλάδα

«Καθώς δεν μπορέσατε να βρείτε ούτε μία περίπτωση παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την Τουρκία, επιδιώκετε να καλύψετε την εικόνα της σκληρότητας που έχετε προκαλέσει, σαν να την έχει προκαλέσει η Τουρκία. Αφιερώστε τον χρόνο σας για να σεβαστείτε τα ανθρώπινα δικαιώματα και όχι σε χειραγωγήσεις και ανεντιμότητα! Ελάτε, δεν είναι μεγάλη υπόθεση. Απλά να είστε λίγο πολιτισμένοι» σχολιάζει στο twitter.


Το σχόλιο έρχεται μία μέρα μετά το tweet του Νότη Μηταράκη ο οποίος έγραψε: «Ντροπή για τον πολιτισμό η συμπεριφορά της Τουρκίας απέναντι σε 92 μετανάστες τους οποίους διασώσαμε στα σύνορα. Αναμένουμε από την Άγκυρα να διερευνήσει το περιστατικό και να προστατεύσει επιτέλους τα σύνορα της με την ΕΕ»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook