Στο θέμα των υποκλοπών επιμένει η εφημερίδα «Documento» και αυτή την Κυριακή και δημοσιεύει νέα λίστα παρακολουθήσεων

Το νέο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας έχει τίτλο: «Είχε περικυκλώσει τους πάντες… από την ΕΥΠ έως το Προεδρικό Μέγαρο για να διατηρείται στην εξουσία ως καθεστώς» και σχετικό video γίνεται η προαναγγελία των νέων αποκαλύψεων από την ιστοσελίδα της εφημερίδας.

Τα νέα ονόματα που αναφέρει το πρωτοσέλιδο του Documento:

Για το πρώτο θέμα της εφημερίδας του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη, αναφορικά με τις παρακολουθήσεις με το σύστημα Predator , πολιτικών, των συζύγων τους, επιχειρηματιών , δημοσιογράφων και άλλων παραγόντων του δημόσιου βίου ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος είχε διατάξει τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας.

Στο πλαίσιο της δικαστικής έρευνας την περασμένη εβδομάδα προσήλθε στην Άρειο Πάγο ο δημοσιογράφος και εκδότης Κώστας Βαξεβάνης συνοδεύομενος από τον συνήγορο του Γιάννη Μαντζουράνη, χωρίς ωστόσο να καταθέσει στοιχεία για το επίμαχο δημοσίευμα σχετικά με τις παρακολουθήσεις κορυφαίων υπουργών, δημοσιογράφων και επιχειρηματιών.

Ο Κώστας Βαξεβάνης δήλωσε κατά την έξοδο του από τον Άρειο Πάγο ότι υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία που θα κατατεθούν και επέκρινε έντονα τις δικαστικές αρχές για την μη διερεύνηση της υπόθεσης.

.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις