«Η συνεργασία μου με τον πρωθυπουργό χαρακτηρίζεται από αμοιβαία εμπιστοσύνη», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας από τις Βρυξέλλες με αφορμή τα δημοσιεύματα κυριακάτικων εφημερίδων για τις παρακολουθήσεις.

Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας το όνομα του οποίου αναφέρεται σε ρεπορτάζ του Βήματος της Κυριακής, για τις παρακολουθήσεις υπογράμμισε επίσης ότι τον καλύπτει η διαβεβαίωση του πρωθυπουργού ότι θα χυθεί άπλετο φως.

Ειδικότερα, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, προσερχόμενος στο Συμβούλιο των αρμόδιων υπουργών στις Βρυξέλλες., δήλωσε: «Σήμερα θα συζητήσουμε για την Ουκρανία, τα Δυτικά Βαλκάνια και την Αφρική, την Κεντρική Αφρική, θέματα εξαιρετικά σημαντικά για την ΕΕ. Θα ήθελα, όμως, επιπλέον να πω ότι η συνεργασία μου με τον Πρωθυπουργό είναι μια συνεργασία διαρκής και χαρακτηρίζεται από αμοιβαία εμπιστοσύνη. Έχει παράξει άλλωστε απτά αποτελέσματα στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής στην πιο δύσκολη περίοδο. Από εκεί και πέρα, με καλύπτει απολύτως η διαβεβαίωση του Πρωθυπουργού ότι θα χυθεί άπλετο φως».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook