Η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει προμηθευτεί κακόβουλα λογισμικά και καμιά κρατική αρχή Ασφαλείας στην Ελλάδα δεν τα έχει χρησιμοποιήσει ξεκαθάρισε εκ νέου στον ΣΚΑΙ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, αναφερόμενος στις παρακολουθήσεις .

Παράλληλα, ο κ. Γιάννης Οικονόμου δήλωσε ότι όσο προχωρά η έρευνα της Δικαιοσύνης θα φωτίζεται κάθε πτυχή της υπόθεσης των παρακολουθήσεων και θα αποκαλύπτονται οι πραγματικές διαστάσεις της υπόθεσης.

Η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει προμηθευτεί κακόβουλα λογισμικά και καμιά κρατική αρχή Ασφαλείας στην Ελλάδα δεν τα έχει χρησιμοποιήσει ξεκαθάρισε εκ νέου στον ΣΚΑΙ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το θέμα των παρακολουθήσεων.

«Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο, εκτός από μια σειρά εικασιών, που ορισμένοι αξιοποιούν για να βγάζουν αυθαίρετα συμπεράσματα» τόνισε ο κ. Οικονόμου.

Επεσήμανε ότι με τις νέες νομοθετικές ρυθμίσεις που τέθηκαν σε δημόσια διαβούλευση για τη διαδικασία άρσης του απορρήτου των επικοινωνιών, για την κυβερνοασφάλεια και την προστασία προσωπικών δεδομένων πολιτών η ελληνική πολιτεία θωρακίζεται ακόμη περισσότερο.

Τόνισε ότι θα υπάρχουν αυστηρές προδιάγραφες για να ξεκινήσει μια νόμιμη επισύνδεση πολιτικού προσώπου και πρόσθεσε ότι στο εξής θα πρέπει να τις εγκρίνει ο πρόεδρος της Βουλής και δυο διαφορετικοί εισαγγελείς.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook