«Όποτε λέω κάτι που ενοχλεί πολύ τον Τσίπρα, έρχεται ο Ρουβίκωνας – Δεν σας φοβόμαστε» έγραψε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Την στιγμή της επίθεσης, στο σπίτι βρίσκονταν τα παιδιά του κ. Γεωργιάδη γεγονός το οποίο προκάλεσε την έντονη αντίδραση του.

Την είδηση της επίθεσης σχολίασε στο Twitter ο υπουργός Ανάπτυξης, επιτειθέμενος κατά του ΣΥΡΙΖΑ.
«’Οποτε λέω κάτι που ενοχλεί πολύ τον Τσίπρα, έρχεται ο Ρουβίκωνας και επιτίθεται στο σπίτι μου με τα παιδιά μου μέσα… μπα σύμπτωση θα είναι».

Προσθέτει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι μου είμαι βέβαιος…παιδιά δεν σας φοβόμαστε να ξέρετε».

Και σε δεύτερη ανάρτηση γράφει: Τώρα βλέπω ότι πέταξαν και μακαρόνια οι «επαναστάτες» το Ρουβίκωνα για να διαμαρτυρηθούν και καλά για το Καλάθι…άμα δεν έχει κάνει φτωχός και τα έχεις όλα έτοιμα στην ζωή σου πως να εκτιμήσεις την αξία αυτών των τροφίμων που πέταξαν….το «Καλάθι» πόνεσε πολύ τελικά…

Οικονόμου: Άνανδρη επίθεση – Να καταδικάσουν όλα τα κόμματα

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου:

«Πριν από λίγο στο σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, την ώρα που μέσα στο σπίτι βρισκόταν τα παιδιά του, επιτέθηκαν οι τραμπούκοι του Ρουβίκωνα. Καταδικάζουμε αυτή την άνανδρη επίθεση από τους τραμπούκους της οργάνωσης αυτής και το ίδιο περιμένουμε από όλες τις πολιτικές δυνάμεις. Καθαρά και απόλυτα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook