«Οι υποκλοπές Μητσοτάκη ήταν μέθοδος εξασφάλισης της σιωπής για λεηλασία στα δημόσια ταμεία, υποστήριξε στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο Αλέξης Τσίπρας.

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά της κυβέρνησης και του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη, υπογραμμίζοντας ότι ο πρωθυπουργός είναι επικίνδυνος για τη Δημοκρατία. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μιλώντας στον ΚΟ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επεσήμανε ότι οι παρακολουθήσεις δεν είναι για τον κ. Μητσοτάκη ένα ατύχημα αλλά μέθοδος διακυβέρνησης.


«Είναι η μέθοδος της διασφάλισης εξουσίας μέσω της συγκέντρωσης κρίσιμων πληροφοριών. Από όλους, μα πρωτίστως από τους ανθρώπους γύρω του. Για να εξασφαλίσει τη σιωπή και την ανοχή τους», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας. Το βασικό θέμα της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν είναι αν είναι κακή ή χειρότερη αλλά ότι αποδείχτηκε επικίνδυνη για την ίδια τη δημοκρατία.

«Επιχείρησε να στήσει ένα καθεστώς. Που υπονομεύει το δημόσιο συμφέρον. Και είναι επικίνδυνο Για την κοινωνία. Για τα ανθρώπινα και δημοκρατικά δικαιώματα. Για τη ζωή την ίδια κάθε οικογένειας και κάθε πολίτη. Εύχομαι να μην αποδειχτεί επικίνδυνο και για την εθνική μας ασφάλεια», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ .

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook