«Στηρίζω τη μήνυσή μου που αφορούσε στην παραβίαση του απορρήτου των επικοινωνιών και των προσωπικών μου δεδομένων. Η Δικαιοσύνη να ρίξει άπλετο φως», δήλωσε η Όλγα Γεροβασίλη

Κατάθεση στην εισαγγελέα Πρωτοδικών, που διενεργεί την προκαταρκτική έρευνα για την υπόθεση των υποκλοπών έδωσε σήμερα η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη.

Εξερχόμενη από το γραφείο του εισαγγελέα η Όλγα Γεροβασίλη τόνισε ότι «κλήθηκα από την εισαγγελέα να καταθέσω και στηρίζω τη μήνυσή μου που αφορούσε στην παραβίαση του απορρήτου των επικοινωνιών και των προσωπικών μου δεδομένων», σημειώνοντας ότι η ελληνική δικαιοσύνη πρέπει «με δεδομένο τον κλονισμό που έχει προκαλέσει το όλο θέμα η Δικαιοσύνη να ερευνήσει την υπόθεση και να ρίξει άπλετο φως σε αυτή».

Παράλληλα, η Όλγα Γεροβασίλη υπογράμμισε ότι «το Μέγαρο Μαξίμου κατηύθυνε τις παρακολουθήσεις, παρακολουθώντας ακόμη και υπουργούς του όπως ο Νίκος Δένδιας».

Υπενθυμίζεται ότι η Όλγα Γεροβασίλη είχε καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας Documento ότι ήταν ένα από τα πολιτικά πρόσωπα που είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση από το κοινό σύστημα ΕΥΠ – Predator, όπως ανέφερε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις