Ακόμα μία λίστα ονομάτων που φέρονται να παρακολουθούνταν από ΕΥΠ και Predator έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Documento» στο πλαίσιο του σκανδάλου των υποκλοπών και των παρακολουθήσεων.

Για ακόμα μια φορά, τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα προκαλούν εντύπωση, καθώς μεταξύ άλλων, φέρεται να παρακολουθείται ο πρώην αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. και νυν γενικός γραμματέας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτης, Μιχάλης Καραμαλάκης, αλλά και η εισαγγελέας, αρμόδια για την ΕΥΠ, Βασιλική Βλάχου.

Μάλιστα, σε χθεσινή του ανάρτηση στο Twitter, με την οποία προανήγγειλε το σημερινό δημοσίευμα, ο εκδότης και δημοσιογράφος της εφημερίδας «Documento» ανέφερε ότι «το ερώτημα που μπαίνει, είναι αν κάποιοι από τους 100 και πλέον παρακολουθούμενους ήταν υπό εκβιασμό», αναρωτώμενος «γιατί η Εισαγγελέας της ΕΥΠ υπέγραφε ο,τι ήθελε η κυβέρνηση;».


Στη λίστα των ονομάτων βρίσκεται και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, αλλά και η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Στη νέα λίστα βρίσκονται, επίσης μεταξύ άλλων, και τα ονόματα του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ανδρέα Λοβέρδου, του γενικού γραμματέα της Βουλής, Γιώργου Μυλωνάκη και της συζύγου του, καθώς και πλήθος ακόμα πολιτικών προσώπων και δημοσιογράφων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook