Η ανακοίνωση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου για το δημοσίευμα της εφημερίδας «Documento» για νέα λίστα παρακολουθήσεων.

Ο Γιάννης Οικονόμου ανέφερε ότι «το πλέον τραγικό είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε ασμένως (προτού καλά-καλά κυκλοφορήσει η εφημερίδα) να υιοθετήσει τους αναπόδεικτους ισχυρισμούς» απαντώντας και στον ΣΥΡΙΖΑ για την ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα για τις  παρακολουθήσεις και συγκεκριμένα αν παρακολουθούνταν οι αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων , όπως ισχυρίζεται το δημοσίευμα της εφημερίδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου:

«Ο κ. Βαξεβάνης συνεχίζει να δημοσιεύει σε συνέχειες τους αισώπειους μύθους του, όπως ήταν απολύτως αναμενόμενο. Το αφήγημά του, το οποίο φθίνει όσο περνάει ο χρόνος, είναι ένα συνονθύλευμα ατεκμηρίωτων ισχυρισμών. Όσο υστερεί σε θεμελίωση και στοιχεία, άλλο τόσο πλεονάζει σε μυθοπλασία. Το πλέον τραγικό είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε ασμένως (προτού καλά-καλά κυκλοφορήσει η εφημερίδα) να υιοθετήσει τους αναπόδεικτους ισχυρισμούς και να εξάγει πολιτικά συμπεράσματα» τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντώντας στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Απέναντι σε αυτή την παρωδία η κυβέρνηση απαντά με τη θεσμική θωράκιση της λειτουργίας της ΕΥΠ, με την καθολική απαγόρευση των κακόβουλων λογισμικών και φυσικά με την εμπιστοσύνη στη δικαστική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, η οποία και οφείλει να αποσαφηνίσει το ταχύτερο δυνατό κάθε πτυχή της υπόθεσης αυτής» προσθέτει.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook