Χατζηδάκης για την παρακολούθηση του: Δεν πιστεύω ότι ο πρωθυπουργός εμπλέκεται σε όλη αυτή την ιστορία

«Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι ο Πρωθυπουργός, με τον οποίο έχουμε άριστη συνεργασία και με τιμά με τη φιλία του τόσα χρόνια, υπάρχει έστω και η παραμικρή πιθανότητα να εμπλέκεται σε όλη αυτή την ιστορία», δήλωσε ο Κωστής Χατζηδάκης.
Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, σε σχέση με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Documentο» ότι ήταν στόχος παρακολούθησης από την ΕΥΠ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία μεταξύ άλλων ζητά την επιτάχυνση της δικαστικής διερεύνησης της υπόθεσης σημειώνοντας ότι : «Η Δικαιοσύνη οφείλει να αντιμετωπίσει το όλο αυτό ζήτημα γρήγορα και σφαιρικά . Είναι θέμα Δημοκρατίας».
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κωστή Χατζηδάκη
«Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι ο πρωθυπουργός, με τον οποίο έχουμε άριστη συνεργασία και με τιμά με τη φιλία του τόσα χρόνια, υπάρχει έστω και η παραμικρή πιθανότητα να εμπλέκεται σε όλη αυτή την ιστορία. Το υπογραμμίζω για μια ακόμα φορά !
Άλλωστε και οι τρεις πρωθυπουργοί με τους οποίους έχω συνεργαστεί ήταν πάντοτε ενήμεροι για όλες τις μείζονες αποφάσεις στα Υπουργεία που κατά καιρούς έχω υπηρετήσει. Οι πολιτικές μου επιλογές ήταν σαφείς και γνωστές τόσο στους ίδιους όσο και στους Έλληνες πολίτες.
Η όλη υπόθεση, ωστόσο, που απασχολεί τον δημόσιο βίο από τον Αύγουστο δεν παύει να είναι δυσώδης. Η ακατάσχετη σεναριολογία και ονοματολογία, η απίστευτη πολιτική εμπάθεια και οι απροκάλυπτες σκοπιμότητες επιδεινώνουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση.
Γι’ αυτό και πιστεύω ότι, πέρα από τις πρωτοβουλίες του πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης για ένα νέο σύγχρονο πλαίσιο που να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα παράνομα λογισμικά και να θέτει σε νέες και χωρίς παθογένειες βάσεις την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, απαιτείται η μεγαλύτερη δυνατή επιτάχυνση των σχετικών ενεργειών της Δικαιοσύνης.
Η Δικαιοσύνη οφείλει να αντιμετωπίσει το όλο αυτό ζήτημα γρήγορα και σφαιρικά, οδηγώντας στην τιμωρία όλους όσους καθ’ οιονδήποτε τρόπο έχουν παρανομήσει στη συγκεκριμένη υπόθεση. Είναι θέμα Δημοκρατίας!»
Ολες οι Ειδήσεις
- Κλοπή στο Λούβρο: Αυτά είναι τα κοσμήματα που άρπαξαν οι διαρρήκτες – Φωτογραφίες
- Η Μελίνα Νικολαΐδη τραγουδάει ακαπέλα Βασίλη Παπακωνσταντίνου και εντυπωσιάζει – Βίντεο
- ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 0-2: Κυρίαρχος στη Νέα Φιλαδέλφεια με Μπάμπα και Κωνσταντέλια και μόνος πρώτος στην κορυφή της Super League
- Φοινικούντα: Μαραθώνια η απολογία του φερόμενου ως δράστη της διπλής δολοφονίας – Δεν πυροβόλησε, δεν εισήλθε στο κάμπινγκ, λάθος άτομο αναγνώρισε ο ανιψιός του θύματος, λέει ο δικηγόρος του (βίντεο)
- Ο Άρης πήρε το «δώρο» του Ντραγκόφσκι και την ισοπαλία από τον Παναθηναϊκό
- Παρίσι: Βίντεο από τη μεγάλη ληστεία στο Λούβρο – Η στιγμή της διάρρηξης με το ληστή να παραβιάζει γυάλινη προθήκη
- Βόλος – Πανσερραϊκός 2-1: Λυτρωτής Λάμπρου και τέταρτη θέση για τους Θεσσαλούς στη Super League
- Αστέρας AKTOR – Κηφισιά 2-2: Έφυγε με την ισοπαλία από την Τρίπολη με σούπερ Τεττέη και σκόρερ Παντελίδη
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook