«Ζούμε ως οικογένεια μια πρωτόγνωρη και οδυνηρή κατάσταση»αναφέρει σε ανακοίνωση της η αδελφή της Εύας Καϊλή για τη σύλλληψη της ευρωβουλευτου στις Βρυξέλλες για το σκάνδαλο διαφθοράς του Κατάρ.

Η Μανταλένα Καϊλή διένειμε ανακοίνωση για την υπόθεση της Εύας Καϊλή μέσω του συνηγόρου της οικογένειας Μιχάλη Δημητρακοπούλου.

Αναφερόμενη στα όσα αποδίδονται από τις βελγικές για την εμπλοκή της Εύας Καϊλή στην υπόθεση διαφθοράς του Κατάρ με χρηματισμούς Ευρωπαίων αξιωματούχων δηλώνει ότι «αδυνατώ να πιστέψω ότι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι κατηγορίες και οι προθέσεις που της αποδίδονται» , ενώ σημειώνει ότι «επί των κατηγοριών αυτών δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση ακόμα από τους δικηγόρους που χειρίζονται την υπόθεση στις Βρυξέλλες»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αδελφής της Εύας Καϊλή

«Κατανοώντας και σεβόμενη το δικαιολογημένο ενδιαφέρον της κοινής γνώμης να πληροφορηθεί τα όσα συμβαίνουν με την αδελφή μου, δημοσιοποιώ όσα γνωρίζω μέχρι στιγμής.

Ζούμε ως οικογένεια μια πρωτόγνωρη και οδυνηρή κατάσταση διαβάζοντας από τα μέσα ενημέρωσης τις κατηγορίες που αποδίδονται στην αδελφή μου. Επί των κατηγοριών αυτών δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση ακόμα από τους δικηγόρους που χειρίζονται την υπόθεση στις Βρυξέλλες.

Γνωρίζοντας το ήθος και την προσωπικότητα της αδελφής μου, αδυνατώ να πιστέψω ότι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι κατηγορίες και οι προθέσεις που της αποδίδονται. Οποιαδήποτε νεότερη πληροφόρηση υπάρξει για την αδελφή μου, άμεσα θα ενημερώσω, σεβόμενη τη διαχρονική εμπιστοσύνη, την υποστήριξη των συμπολιτών μας στο πρόσωπό της και αντιλαμβανόμενη πόσο δυσαρεστημένοι θα νιώθουν τώρα. Η Δικαιοσύνη θα κρίνει και θα σεβαστούμε απόλυτα την απόφασή της».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook