Τουρκικά ΜΜΕ: Ελληνοτουρκική συνάντηση στις Βρυξέλλες με θέμα την αναθέρμανση των σχέσεων
Συνάντηση Ελλάδας – Τουρκίας με τη συμμετοχή και της Γερμανίας έλαβε χώρα στις Βρυξέλλες, σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή, στις Βρυξέλλες, μεταξύ του εκπροσώπου της Τουρκικής προεδρίας, Ιμπραΐμ Καλίν και της διευθύντριας του Διπλωματικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, Άννας- Μαρίας Μπούρα, όπως αναφέρει η τουρκική Milliyet.
Η συνάντηση σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα ήταν τριμερής καθώς συμμετείχε και ο σύμβουλος εξωτερικής πολιτικής και πολιτικής ασφαλείας της Γερμανικής Καγκελαρίας της Γερμανίας, Jens Plötner.
Σύμφωνα πάντα με τα τουρκικά ΜΜΕ, κατά τη συνάντηση συζητήθηκε το θέμα της… αναθέρμανσης των σχέσεων Ελλάδας – Τουρκίας και η επανέναρξη της επικοινωνίας μεταξύ των δύο χωρών.
Ολες οι Ειδήσεις
- Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η απόδραση στα χιόνια, το κάλεσμα γενεθλίων και οι στιγμές στο σαλέ – Φωτογραφίες &βίντεο
- Ιnfluencer ανήρτησε φωτογραφίες με το φέρετρο της κόρης της που αυτοκτόνησε
- Μαρινέλλα: Οι άγνωστες διακοπές της στην Κλεισούρα Καστοριάς και ο αποχαιρετισμός των κατοίκων
- Αγρίνιο – Ληστεία σε βενζινάδικο: O δράστης μετάνιωσε, εξομολογήθηκε και παραδόθηκε με τον ιερέα του στην Aστυνομία
- Χρήστος Λούλης: Αποδέχομαι ότι είμαι ωραίος, καλό είναι αλλά δεν είναι και το μυστικό της ζωής (βίντεο)
- Πρώτη απόφαση για την τραγωδία στα Τέμπη: Ευθύνες στο δημόσιο και αποζημίωση 400.000 ευρώ σε συγγενείς θύματος
- Ζωγράφου: «Ήμουν σίγουρος ότι ήταν νεκρές» – Η μαρτυρία του συγγενή που οδήγησε στην αποκάλυψη του θρίλερ με τις σορούς μητέρας και κόρης στο “σφραγισμένο” δωμάτιο (βίντεο)
- Δυναμική εκκίνηση για τα νέα παιχνίδια του Star! Το LINGO και το 1% Club κατέκτησαν την κορυφή της τηλεθέασης!
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook