Ο Μιχάλης Λιάπης άνοιξε μαγαζί με γλυκά του κουταλιού στο Καρπενήσι
O Μιχάλης Λιάπης διατηρεί το μαγαζί με τα γλυκά στο Καρπενήσι με τη σύντροφο του που κατάγεται από τη Ρουμανία.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», πρόκειται για μαγαζί που φτιάχνει και πουλάει γλυκά του κουταλιού, με προτεραιότητα τα φρούτα και τα καλούδια που βγάζει το βουνό και το κρατά εκείνος μαζί με την σύντροφό του, η οποία έχει καταγωγή από τη Ρουμανία.
Ο 71χρονος Μιχάλης Λιάπης, γιος του Κωνσταντίνου Λιάπη και της Αντιγόνης Καραμανλή, αδελφής του ιδρυτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Καραμανλή, κατάγεται από το Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας.
Από το 2014 και μέχρι πρότινος ζούσε στο Βουκουρέστι με την σύντροφό του από τη Ρουμανία.
Πλέον ο Μιχάλης Λιάπης, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ζει στην Ευρυτανία και μαζί με την σύντροφο του Άννα «γλυκαίνει» τους επισκέπτες που πάνε στο μαγαζί τους και αγοράζουν τα ωραία βαζάκια με το γλυκό κάστανο, το αγριοκέρασο, τα νερατζάκια κ.α.
Ολες οι Ειδήσεις
- Η «Καθημερινή της Κυριακής»
- Το «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής
- ΕΡΤ1 – «ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4»: Ο Χρήστος Φερεντίνος και η Κατερίνα Καραβάτου από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου μαζί μας
- Η «Realnews» της Κυριακής
- Ο «Ελεύθερος Τύπος» της Κυριακής
- Το «Documento» της Κυριακής
- Με κάταγμα κνήμης ο Ελ Κααμπί, χειρουργείται σήμερα – Η συγνώμη του Σιαμπάνη
- Τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις: 40 και 37 ετών και πατέρες ανήλικων παιδιών, οι πιλότοι που έχασαν τη ζωή τους στη συντριβή του Phantom στην Τανάγρα
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook